15.12.2009

7 x Business Chic


Cape/sjal er herved skrevet op på ønskelisten.

Elsker de slimme buksene. Jeg vil ha et lignende par, dog de sitter nok ikke like pent på mine hakket mer kvinnelige hofter...

Hvitt er tricky. Jeg vet ikke om mange personer som slipper unna med hvite antrekk uten at det ender opp med å se tacky eller St.Tropez (alternativt wannabe St.Tropez...) Carine gjør stor skam på uttalesen min og får det til å se ut som den enkleste ting i verden.

Det kaller jeg en FLOTT trenchcoat. Elsker lengden og den smale nederdelen.

Grått er hått! Spesielt denne helgrå kombinasjonen. Så enkelt, så fantastiske detaljer. Tror alle får lyst til å ta frem kjøkkensaksa og blazeren når de ser dette...

Jeg digger den dama. Kommer ikke over det. Hun gir antrekkene en kant, et snev av noe rått (noe hun også er fantastisk, eksepsjonelt god på når hun styler moteserier). Jeg elsker capen og den flotte løsningen med huller til ermene, jeg digger kombinasjonen beige og grått og hjertet dunker litt raskere hver gang jeg ser noen i nudefargede sko...Dessuten får hun et stort pluss i boka for stylingen med solbriller, råere solbriller.

Nok en gang den fantastiske capen, solbrillene, de nudefargede skoene og hatten. Gotta love that hat!
Photos: Vogue Nippon
Evig-rå Carine Roitfeld viser her syv ulike versjoner av Business Chic. Det er bare å la seg inspirere først som sist.
Business chic have never looked better. Carine Roitfeld does it again, and I can stare at the pictures for ages. Who taught formal could look that great.

5 kommentarer :

Hanne sa...

Har du sjekka capen de har på Zara nå? Den er veldig fin! Og at hun klarer å få den "cowboy-hatten" til å se rå, og ikke tacky ut, er jo en bragd i seg selv! Dama er kul!

Ladybird sa...

Hanne: den er veldig flott den fra Zara :) Har tittet litt på den. Jeg tror denne dama får alt til å se bra ut jeg. helt rått!

Anonym sa...

Carine Roitfeld is truly a chic woman!!! and i agree that she wore business attire soooo well! xx

Anonym sa...

Herre min hatt så flott blogg!
ikte dette innlegget svært godt!
:) Skal herved følge med på bloggen din! :)

Klem Nina

http//ninaholmen.com

Ladybird sa...

scrapbook: I would love to dress a sbusinesschic as her...She is a wnínner, in every way she dress.

Anonym: så utrolig hyggelig å høre. det setter jeg stor pris på! :)