03.12.2009

Vinn Marc Jacobs vanter


Photo: ladybird
Det begynner å bli kaldt og jeg har et par Marc Jacobs vanter å gi bort til noen frosne hender. Alt du trenger å gjøre er å sende meg en beskjed jeg blir glad av, make me smile. Dette kan du enten  sende til mailadressen ladybirdsnest@hotmail.com eller legge inn beskjeden i kommentarfeltet på dette innlegget. Husk å legge igjen mailadresse i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg. Merk mailen med "Marc Jacobs".
It starting to get cold and you might need something to keep the warm? I have one pair of Marc Jacobs gloves for a cute reader. Send me a mail at ladybirdsnest@hotmail com or leave a comment on this post. The content must make me smile! 

22 kommentarer :

Ingunn sa...

Du har den beste bloggen, er blitt høydepunktet hver dag å sjekke om du har oppdatert. Du komme med utrolig mange fine innlegg, tips og bilder. You make my day :D

Ingunnflesland@hotmail.com

jules. sa...

i live in the COLD city of berlin and i'd give those gloves a good home!
maybe THIS makes you smile:
http://www.youtube.com/watch?v=Ps6ck1ejoAw
love from berlin

mail@juliastoepel.de

xxx

Renate sa...

De vantene var kjempesøte, akkurat som deg og bloggen din :)

rrh_98@hotmail.com

monica k sa...

du er snill som gir vekk sånne søte hansker. håper du får en fin jul og ett godt nytter

linda-mari sa...

Dette er ikke smiske-innlegg, men et innlegg du minte meg på å skrive: Jeg håper du vinner Costume Awards, jeg har faktisk stemt på deg over 10 ganger..Hehe. For jeg ble helt satt ut over så søt du var som kom å hilste på meg under OFW. I tillegg er du den av de nominerte som er flinkest til å kommentere på andre sine blogger:) Om du vinner er det fullt fortjent!
Klem til deg søta.

Anonym sa...

Hei du.

Her i Tromsø har endelig snøen kommet. Akkurat samtidig som Jimmy Choo-ballerinaskoene kom i posten. Perfekt timing, med andre ord. Men brukes, det skal de, uansett! Jeg kommer altså til å være kald, men stylish, på bena. På hendene, som må brukes til isskraping av bil hver morgen (kooooselig), har jeg et par selbuvotter. De er ikke så freshe. Skjønner du hvor jeg vil?

Fortsatt god desember ønskes fra Nordens Paris (hvorfor kalles det for det? Alle går jo i Bergansjakker her), fortsett å væe ditt lille inspirerende og spennende jeg, så vi kan leve litt gjennom bloggen din når mørketida frys fast i årene.

Klem!

theresehenriksen@gmail.com

Astrid sa...

Fordi dette er første gangen jeg er innom bloggen din skal jeg ikke bedrive veldig mye rævslikking, men jeg har vært gjennom noen sider og blogginnlegg. Du har så mange fine bilder og Jeg smiler av bloggen din. Jeg blir nok en fast følger :)

Håper du får en fin kveld - og god førjul :D

Elen sa...

de var søøte! Jeg skal ikke gjøre en innsats på å vinne, er midt i eksamenstiden og hodet funker rett og slett ikke. Men håper en blir kjempeglad for de, hyggelig å gi bort mj:)

Cathrine sa...

Hei og hopp din søte kropp :) Siden jeg aldri har sett ditt fjes, kan du ligså godt ligne på fez. Ikke noe gjør jo det, det er jo bare fred.

Ut på dine turer du drar, men alltid like snar. Outfite'n har du i box, ikke noe crocks.(?)

Håper du sitter å smiler nå, og jeg hansker få. :)

Inger sa...

utrolig mange søte jenter o iallefall mange kommentarer som fikk meg til å smile:D

lykke til alle!

Rock'n Roll Ballerina sa...

Herligheten for en fin konkurranse! Håper alle de gode ordene som blir sagt her er noe du tar til deg, fordi du gjør så mange glade igjennom bloggen din:) Du sprer så mye glede og inspirasjon. og det er vi som er så heldige at vi får fornøyelsen av å bli glade hver gang vi er inne på din side:)
God helg!

momoiro-chan sa...

Åh, så nydelige :)

Ladybird sa...

Tusen takk for alle fine kommentarer og alle de flotte mailene som strømmer inn. jeg kommer til å sovne med et smil, et stort smil , på leppene i kveld. Jeg tror faktisk det fortsatt er der når jeg våkner i morgen ;)

Leah sa...

Så fantastisk, må sende deg en mail jeg nå :-)

2nigirl sa...

i always remembers to check your blog daily and one thing that i really wanna see is the shoes. Man, i love love shoes. That killer thigh high boots is such a pretty pretty, me likey :) hehehe. anyways, keep up the good work on blogging. love it!

Lena sa...

Så utrolig snilt av deg å gi bort et par marc jacobs hansker. Min store drøm :)
Jeg synes du har en av de beste bloggene på norsk og jeg prøver å ta turen innom så ofte jeg kan. Den er så inspirerende for en nystartet blogger som meg selv og den gjør meg alltid i godt humør.

Ha en superfin helg.

E-posten min er: lctkulvik@hotmail.com

Hilsen Lena

Marte sa...

Å, så søte! Gotta love Marc Jacobs <3

Du har jo vært en av mine desidert bloggfavoritter lenge nå snella :) Håper du fortsetter å blogge lenge. Kvalitetsblogger som din er det få av! Hilsen din nr.1-fan :D

Håper du får masse kommentarer å smile av - det fortjener du :)

Julia:) sa...

Åh, det hadde vært himmelsk å vinne vanter, jeg er nemlig frossen med snø på alle kanter. Et par fra marc og deg, vil gjøre hverdagen mindre lei.
Rett og slett glamorøs vil jeg bli, når masteroppgaven min er forbi!

Tusen takk for en super blogg, med mange gode innlegg:) En feel-goodblogg, som jeg er innom hver dag. Håper jeg er så heldig og vinner, det hadde så absolutt gjort seg med fargerike votter mitt i masterinnspurten min..:)

You're a star! Ha en super dag:)

Sara sa...

Ladybirds Nest,
det er en av de bloggene som jeg liker aller best!

Personlig stil og mote,
det skriver du om
uten å rote.

Jeg legger min lit
til deg,
så forhåpentligvis
velger du meg.

Knis :P (strandsara@gmail.com)

Elisabeth sa...

Jeg smiler stort sett av Marc Jacobs , men er det krise, setter jeg på denne: http://www.youtube.com/watch?v=7gHvATmUsSg

Never fails to put a smile on my face..

Ladybird sa...

:))))

Anonym sa...

Jeg må si du har den desidert beste bloggen jeg noen gang har kommet over! Jeg er en ganske så kritisk leser, men bloggen din var alt jeg så etter! Enten er det måten du formulerer deg på, eller kombinasjon med bilde tekst, jeg vet ikke jeg, men bloggen din inspirerer meg. Jeg får lyst på absolutt alt!
Når jeg så disse vantene, ble jeg praktisk talt forelsket. De var nydelige! Jeg vet ikke hvordan jeg skal få deg til å smile, og velge meg, men du må bare fortsette å stå på med det fantastiske arbeide du gjør, og for all del ikke stoppe opp med bloggen! :-)

Krysser fingerne på at jeg blir den heldige vinneren! :-) Får bare håpe på det beste.

Hilsen ingvild.gb@hotmail.com