Sider

13.12.2009

Stripete tvil...

Photos: ladybird
Jeg har lenge vært på utkikk etter en stripete blazer. (At jentene i The City dukker opp i den ene varianetne finere enn den andre hjelper ikke på lysten...) Før helgen fikk de inn denne på Monki. Den ligger nå hjemme hos meg og vurderes opp og ned, frem og tilbake. Jeg så for meg en kortere variant, denne har en lang klassisk blazerfasong. Jeg tror kanskje det er bomullstoffet som gjør meg skeptisk, så for meg noe mer...eksklusivt? Men den vokser også på meg for hver gang jeg ser på den. Det er jo ofte slik at de tingene man er mest skeptisk til, er de man blir mest glad i. Er dette et slikt plagg tro? Eller skal jeg vente på at det kanskje dukker opp noe bedre? Beholde eller levere tilbake?

Gode stylingtips taes i mot med takk, jeg har låst meg litt fast her.

I've been looking for a striped blazer for a looong time. When I finally found this one at Monki, I suddenly got unsecure. Is it the right one?  I was originally looking for a shorter model, and one in a richer material. Maybe I just need some time to get used to it, since it isn't exactly what I did imagine. What do you think, is it a keeper?

17 kommentarer :

iiheartiit sa...

Ooh, jeg synes den så fin ut, jeg! Dersom du kombinerer den med de riktige plaggene er den jo fantastisk :) Litt vanskelig å se stoffet du snakker om, men ut i fra bildene ville jeg beholdt den!:)

MaritaUlv sa...

Beholde! :)

maria sa...

minner litt om en dommerskjorte. men du kan vel få den til å funke;)

Kristin sa...

Synes det er så stilig med striper i svart og hvitt! Men det er nok en hårfin balansegang fra chic til litt klovneaktig?? Uansett følg magefølelsen. ;)

Lisa sa...

Jeg synes den ser litt billig ut.. Synes egentlig mange av tingene på Monki gjør det. Men samtidig kan den jo styles til å se litt mer eksklusiv ut da, med en enkel bukse og topp eller kjole, og noen lekre smykker. Behold den, du - Du finner nok både det perfekte tilbehøret og anledning:)

Anonym sa...

Hmmm... Sånt som det der er ikke lett! Jeg tenker vel at det er tvilsomt du finner noe som er bedre, siden stripete blazere ikke er noe man finner i annenhver butikk... Men samtidig bruker man jo ikke plagg man ikke er helt fornøyd med! Så --- dilemma... Jo, jeg tror du bør beholde den, jeg! Selvom den ikke var helt min smak! Takk og pris for at vi er forskjellige ;)

Marte sa...

hmm.. jeg er litt skeptisk må jeg innrømme ;)

Bobby. sa...

Bobby Sox ;)

Anonym sa...

Den koster jo ikke en liten formue akkurat, så da er det jo ikke sååå ille hvis du ikke får brukt den masse...

Elin kling hadde stylet en stripete blazer kult på en av idolene sine..du kan jo bla litt i arkivet der.

Flit About sa...

Hvis du var usikker på stoffkvaliteten kan du jo style den med deilige, mer eksklusive tråder slik at blazeren også løftes. Jeg tror den kan funke greit jeg!! Selv ville jeg tonet ned make upen med en slik jakke så man ikke får klovnefornemmelser som noen over her nevnte:) Og tror den er fin til skjørt, bodycon eller jeans:) Det er gøy med noe annerledes.

Liss sa...

Den er absolutt ikke min stil, men behold den hvis du finner ut at du liker den veldig godt, og at du tror at du kommer til å bruke den en del!

Liss sa...

Det er trossalt mangfoldet her i verden som er spennende, ikke at alle sammen har samme smak og kler seg likt.. Fy så kjedelig det ville ha blitt da!! :)

Cecilie sa...

Litt tykke striper, me definitivt kul ;-) Jeg ville kanskje brukt en blomstrete kjole og et tynt belte i livet, kanskje til og med utenpå blazeren for å markere midjen Ü

susi sa...

Denne er litt vanskelig, men kan bli veldig kul med en stram, kort sort kjole inni og sort strømpebukse med ankelboots eller med ripped dongerishorts..f.eks en singlet med blondekant inni for å myke opp den harde kontrasten..

Ladybird sa...

Takk for mange fine innspill, jeg har bestemt meg. Den går tilbake til butikken. Jeg blir ikke helt bekvem med materialet og lengden ;) Bedre lykke neste gang :)

maria sa...

keep it! striper er fint!

Ladybird sa...

Maria: det er råfint, men jeg ble ikke komfortabel med materialet. It's going back! Også er jeg på utkikk etter en annen ;)