22.12.2009

Anatomicals Lips and Eyes Kit


Photos: ladybird
Pinkcrocodile sendte meg denne morsomme lille kombipakken fra Anatomicals med leppebalsam og øyegele i ett. Like vittige innpakninger som alltid, teksten på emballasjen er utrolige gøyal og bør leses. Innpakningen gjør meg allikevel litt skeptisk. Kan produkter basert på et slikt konsept være gode, er det noe kvalitet over Anatomicals sine gøyale produkter?Tvilen min ble fort gjort til skamme. Den siste tiden, med mange kuldegrader, har leppene gjort opprør og vært konstant tørre og flassete. Min elskede Eos leppebalsam har heller ikke vært tilstrekkelig for leppene, så her måtte jeg prøve å finne en erstatter. Jeg tenkte at denne tyntflytende balmen fra Anatomicals egentlig var utelukket, den kunne da umulig være mer pleiende enn mitt lille Eos egg. Jeg tok feil. Stop cracking up er kanskje tyntflytende, men gjør absolutt jobben sin. En god venn i vinterkulda med andre ord. Den tynne konsistensen etterlater en diskret glans på leppene. Den lukter helt nøytralt, noe jeg setter pris på. Mange leppeprodukter lukter veldig mye, noe som fort blit kvalmende. En annen ting som overrasket meg med denne er dens naturlige ingredienser. Den inneholder blant annet bivoks og olivenolje, jeg hadde faktisk forventet bare syntetiske ingredienser av et produkt i en slik forpakning. Jeg forhåndsdømte nok denne vel raskt, den viste seg å overgå mine forventninger med glans!

Så over til No old bags allowed. Forventningene var de samme, temmelig lave. (Hva er det med meg og humoristiske forpakninger. Ting kan faktisk være både gøyale og smarte!) Nok en gang ble jeg positivt overrasket. Denne øyegeleen er tyntflytende, helt fargeløs og lukter minimalt. Den virker kjølende på huden når den påføres, som de fleste andre geleer. Jeg har før skrevet at jeg er veldig dårlig på å påføre øyekrem, jeg glemmer det rett og slett. Nå har jeg prøvd å holde meg i skinnet slik at jeg har fått testet ut denne skikkelig.
Konsistensen er lett og den trekker fort inn i huden. Jeg så for meg at den ville føles litt klissete, noe mange geleer gjør, men det var den ikke. Jeg følte jeg så mer våken ut de morgenene jeg våknet opp etter å ha brukt denne (påførte den på kvelden). Den ene natta våknet jeg opp av at jeg gråt, jeg hadde tydeligvis hatt et mareritt, noe jeg alltid får når det er fullmåne...Resten av natta sov jeg dårlig og forventet egentlig å se ganske sliten ut da jeg tittet meg i speilet på morgenkvisten. Dengang ei, jeg så faktisk ganske opplagt ut. Da kunne jeg konstatere at denne øyegeleen funker!

Med andre ord var dette to produkter jeg endte opp med å bli glad i, tross litt skepsis. Produktene har også veldig fin pris, du får de for 82,- kroner hos PinkCrocodile. Super pris, og funker fint som en liten gave!

PinkCrocodile sent me a new delivery of Anatomicals, this time the Lips and Eyes Kit, containing a lipbalm called Stop cracking up and a eyegel called No old bag allowed. I have to admit, I am a bit of a sceptic to products looking colorbright and kinda funny, like these. For no reason. I ended up liking these two products a lot. Stop cracking up takes care of my wintersore lips (even my Eos lipbalm couldn't handle the minusdegrees) and the eyegel even took care of a night in tears, no bags the day after.  I was certainly able to put these on on a test, and they made it! And the price is just ridiculous low...

3 kommentarer :

MaritaUlv sa...

PinkCrocodile er en fantastisk side! Takk for bra innlegg :)

Flit About sa...

Kjempebra innlegg. Jeg kan også være skeptisk til morsomme ting, tenker at de har brukt pengene på emballasje og idé og ikke produktet - men kjempemessig at det funker! Spesielt til den prisen:)

Ladybird sa...

MaritaUlv: de har masse gøyalt ;)

FiltAbout: Nettopp det jeg tenker og, hvordan kan de både være gøyale og ha kvalitet. Men disse har jeg blitt veldig glad i, er faktisk et par andre produkter fra samme produsent jeg er litt fysen på ;)