10.02.2010

Fra Bordeaux til Django

En liten vidunderboks fra Depend?
A box of magic from Depend?
Essie Bordeaux.
Essie Bordeaux.
Dypp, dypp....
Dip it...
...og vips så er lakken vekk.
...and then the polish is gone.
Første strøk med Django tørker...
And then there is Django.
Photos: Ladybird
Fra mørkerød forførende Bordeaux fra Essie til Chanel sine Django på få strakser. Depend sin neglelakkfjerner er absolutt å anbefale!
From dark red to shimmering beige in minutes. Depend nailpolish remover is my new best friend.

16 kommentarer :

Hilde N sa...

Ser jo veldig praktisk ut, men når du har brukt den en stund, vil f.eks mørk neglelakk fortsatt sitte igjen nede i svampen, slik at det farger over på fingrene og neglene?
Om du har prøvd den så lenge da.

Ladybird sa...

HildeN: Jeg har prøvd den to ganger så jeg skal ikke skryte på meg noe langtidserfaring. Den første gangen hadde jeg knallrød lakk og den andre gangen denne mørkerøde, begge gangene har lakken blirr fjernet overraskende raskt og effektivt. tror aldri jeg har vært borti noe lignende når det gjelder neglelakkfjernere. Jeg må gå over fingeren med en bomullsdott med litt neglelakkfjerner etterpå for å fjerne litt rester, men merkelig lite faktisk. Jeg har tenkt på at det kan være lurt å ha to stykker stående. En for lyse lakker og en for mørkere lakker, bare for at begge skal vare enda lenger...men foreløpig har denne vært helt genial og utrolig effektiv! Du tror det ikke før du prøver, den tok meg med storm ;)

Ida sa...

Fantastik liten greie! Må prøve den kjenner jeg :)

rannveig sa...

Jeg kjøpte denne hos Kicks for lenge siden, og den er bare genial! har brukt den igjen og igjen...og igjen, både mørke og lyse farger, og jeg var også redd for at de mørke fargene ville smitte over på fingeren. Men det har det ikke gjort!Elsker den!:) Suprerdrøy, og miljøvennlig!

Julie sa...

For en fantastisk oppfinnelse!

Liss sa...

Ah, den ser jo rett og slett genial ut!! :) Hvor får man evt. kjøpt en sånn en?? :)

Rock'n Roll Ballerina sa...

Den må jeg prøve ut:) Ellers så er Django bare lekker...Chanel altså, det vet å lage fine farger:)

BRUDEPARET sa...

Elsker Django - helt fantastisk farge! Neste jeg har lyst til å teste er particuliere - den er så fiin!

Marte sa...

Tenkte litt det samme som Hilde ;) Tror det kanskje er lurt å ha to som du sier Ladybird.. Den der tror jeg at jeg må prøve ;)

Anonym sa...

Kan vi få se flere nærbilder av djangolakken? Likte du den? Jeg har gått til innkjøp av Particulière i dag, en gråbrun nyanse. Litt uvant, men samtidig ganske klassisk og delikat! Og veldig dekkende med ett strøk. God helg i solskinnet, fine Ladybird! :)

Monica sa...

Wow! Så fantastisk. Hvor får man kjøpt sånn neglelakkfjerner?

Eastsidestar sa...

Det er hvertfall Cubus som har Depend-neglelakk, så man finner den sikkert der :) Skal definitivt plukke med meg en!

Ladybird sa...

Ida: Ja, det må du. Den er genial!!

Rannveig! Digg, kanskje jeg klarer meg med en da? ;) Den er sååååå bra, før tok det litt tid før jeg orket å fjerne sliten lakk, det var litt tiltak, nå går det som en lek :)

Julie: genial! :)

Liss: Tja, hvor var det egentlig jeg kjøpte min da. Det var en eller annen kjede, Cubus tror jeg...eller var det H&M... Har sett den mange plasser da! Så du finner den nok rimelig fort!

Rock'nRoll Ballerina: Chanel vet å lokke ;) Django er veldig fin ;)

Ladybird sa...

Monique: Django er en super nøytral farge når man ikke vil ha så skrikende lakk, men bare freshe hender ;) Jepp, den er en godfarge for våren...jeg har en lignende fra OPI, så jeg er litt usikker på om jeg skal kjøpe den også ;)

Marte: Du kommer til å digge den, jeg vet det ;)

Anonym: Particulière er kjempefin,men jeg har allerede to som ligner, så jeg tror jeg skipper den faktisk...men den er rålekker! Djangobilde er lagt ut ;) Jeg liker den veldig godt, brukt den flere ganger allerede :)

Monica: jeg husker fajktisk ikke hvor jeg kjøpte den, men kan tenke meg at du finner den på enten Lindex, Cubus, H&M eller Vita ;) Kanskje alle fire til og med ;)

Milk&Honey: Dooooo it!

Cecilie sa...

wow så fancy, denne må jeg prøve =)

Ladybird sa...

Cecilie: Anbefales, har blitt glad i den. Brukte den senest i dag ;)