Sider

18.02.2010

Laura & Laura - The Monozygotic Twins

"Laura og Laura er eneggende tvillinger, like som to dråper vann. Sammen har de vokst opp i et stort og vakkert hus. Der lever de fremdeles. Helt alene i sin egen verden, upåvirket av alle andre. Vi vet ikke hvem de er, og vi vet ikke hvor de kommer fra. Men de er alltid sammen i samme rom. De lever i hvert sitt univers, med sine egne preferanser, i hver sin fantasi, og med hver sin syssel. Alene, men sammen. For alltid...."
Det var helt klart jakkene i denne kolleksjonen som traff meg nærmest hjertet. Nydelige detaljer og finfine fasonger. Men legg også merke til den blomstermønstrede buksen som beveger seg ut av motivet på det nederste bildet. Nydelig!
Herlige farger!
Nydelige detaljer.
Photos: ladybird
En kolleksjon som vokser på meg for hver gang jeg ser den. Jeg trenger litt tid til å fordøye alle detaljene og plukke antrekkene fra hverandre for å visualisere de i min egen garderobe. Men njo mer jeg ser på bildene, jo flere favoritter får jeg.
Tina H at Oslo Fashion Week, showing her Fall collection called "Laura & Laura - The Monozygotic Twins" 
Playfull and covered with beautiful details.

8 kommentarer :

Stine sa...

Jeg liker det. Tina H er bra! :)

Rannveig sa...

Jeg er så BITTER for at jeg ikke fikk med meg visningen til TinaH! Hun er fantastisk! Jenta i grått på ditt tredje nederste bilde, samt til venstre på nest nederste bilde er faktisk mitt fadderbarn, Rebekka:)Jeg var bedt med på visningen, men det skulle vise seg å ikke være så lett å få barnevakt
:( Har selv skrevet et blogginnlegg om tinaHs visning:) Hun er så leken!

Mina sa...

for en vakker kolleksjon..

Ladybird sa...

Stine Vikne: Tina H har alltid mange interessante og vakre plagg, det viste hun nok en gfang med den kolleksjonen :)

Rannveig: Å nei, kan skjønne du er skuffet da. Jeg har en venninne som går noen visninger og det er utrolig gøy å se noen man kjenner på runwayen. Det var en nydelig visning, med nydelige modeller og en nydelig kolleksjon!

Mina: ja, utrolig vakker! :) Tina h har flotte detaljer og nydelige tekstiler.

Hek sa...

Tina H er en av Norges beste. Uten tvil. Likte visningen kjempegodt:)

Ladybird sa...

HEK: og en veldig sympatisk dame :) Veldig lett å like!

Anonym sa...

Kjære Ladybird.

Jeg er jo en av dine faste lesere, og ble gledelig overrasket over (nok en) flott anmeldelse fra deg.
Jeg blir alltid så glad når folk liker klærne jeg lager, for jeg tar ingenting som en selvfølge. Men så er jo du en svært stilsikker dame, så jeg vet at du med letthet klarer å "dissekrere" antrekkene og se for deg bruksmuligheten av plaggene hver for seg.
Mange takk og beste hilsen fra Tina H

Ladybird sa...

Heisann Tina,
Du leverte som alltid ;) det er alltid så fint å være på dine show, da det er en så god gjennomtenkt historie og en fin rød tråd gjennom alt du gjør. Du glemmer heller ikke å la kolleksjonen komme til sin rett på runwayen, synes dessverre noen av visningene bærer preg av litt for mye effekter og litt for lite fokus på produkt. men du balanserer det vannvittig flott, hver eneste gang.

Det er flere plagg som har brent seg fast i minnet mitt og som jeg må sjekke ut når høsten kommer. men først skal jeg ta en nærmere titt på din herlige vårkolleksjon ;) Har sett meg ut et par ting jeg skal titte nøyere på.

Men du må love meg å ikke bruke ordet dissekrere om dine fine kreasjoner igjen, jeg får vondt i det lille hjertet mitt ;)

Håper du har hatt en super helg og fått pustet litt ut etter noen hektiske uker! Plutselig sees vi på Designerkollektivet ;)

Smil