Sider

26.02.2010

Skjortefrik

Photos: ladybird
Jeg har en ting for herreskjorter om dagen. Det startet uskyldig med rutete dameskjorter og har nå eskalert til herlige store herreskjorter. De skal helst være store, rutete, tykkere kvaliteter foretrekkes og hvis de er kjæresten sine i tillegg så er det et stort pluss. Denne finfine skjorta fra Knowledge Cotton Apparel ble med hjem fra Høyer i går. Armygrønn og marinefarget, i en litt tykkere organisk bomullskvalitet. Me like!
I have a thing for shirts these days. And I prefer the male versions. Like this one from Knowledge Cotton Apparel. I got it yesterday and love it already. It is all i am looking for in a shirt right now, big, a great thick cottonquality and in a lovely armygreen/marine checked pattern.

3 kommentarer :

Inger sa...

åh! jeg reka rundt og kikka på herreskjorter i går også! :D ser etter en grå/hvit7sort rutete en i flanell... De hadde faktisk mest utvalg på Snkr her i Trondheim:)

den du fant så supernice ut, likte detaljene og at det er litt sånn tykt stoff(?)

britt sa...

Herlege fargar!! Eg kjøpte ein "ekte" lumberjack flanellskjorte i svart/kvitt på eBay. Elskar den! Men det er og fint å snoke litt blandt kjærestens skjorter :)

Ladybird sa...

Inger: ha ha ha...tydelig ute i samme oppdrag ;) Førstepri var faktisk en i sort/hvit eller enda nedre sort/beige...men fant ingen perfekte. Men var veldig fornøyd med denne da, herlig kvalitet ;)

Britt: Det er så digg å gå med og samtidig så fint ;) Har søkt litt på Ebay, men fant ingen som var helt max. Lumberjacklooken liker vi ;)