21.02.2010

Hvit. Bianco. White. Blanco.


Photos: ladybird
Jeg har fått smaken på hvit neglelakk i det siste. Hvit negelelakk krever at man er ganske nøye når den legges, det trengs flere lag og små riper og skader i lakken blir mye mer tydelig. Men hvis man tar seg litt ekstra tid når den legges, så er hvit neglelakk en veldig fresh look!
White nailpolish is growing on me. I am really starting to like this look. It takes some more mainteance, but it looks superfresh when done right!

5 kommentarer :

Lise sa...

rå kult :) meeeen.. ikke noe for meg med min toldmodighet ;)

Ida sa...

Det er så stilig! Herre, jeg husker jeg gikk med hvit neglelakk på sommern for snart 3 år siden. Ting titter fram sånn litt innimellom!

Ladybird sa...

Lita: Jeg var ikke nøye nok denne gangen, så resultatet ble ikke helt perfekt, dessuten trenger jeg enda et lag..men det er fresht ;)

Ida: Pussig hvordan ting dukker opp med jevne mellomrom ;)

Flit About sa...

Hmm.. kritthvit neglelakk minner meg nok litt for mye om min kjede-lakking med blankoen på ungdomsskolen... Jeg liker ideen, men er nok scarred for life! For et par sommere siden kjøpte jeg White Satin fra Chanel, den gir et litt mer sheer resultat og er riktig så fresh, men et absolutt håpløs å legge. Har styrt unna Chanellakker siden det kjøpet..

Ladybird sa...

Flit About: Jeg ser hva du mener, det er ganske vanskelig å finne den perfekte hvite neglelakken som ikke gir denne blankoeffenten. jeg synes egentlig mine lakker fra Creative har vært gode. jeg bruker in kritthvitt først, to lag, så en mer gjennomskinnelig eggeskallsfarge på toppen. Dog jeg skulle lagt tre lag av den dekkende hvite, da jeg så at den stripet seg litt ;) Det gjelder å få en fin overflate, slik at det ikke ser matt og blankoaktid ut ;) Chanel er så enten eller, enten er lakkene særdeles gode, eller helt elendige...dessverre.