23.07.2010

Help to find Mr Right


Photos: ladybird
For ikke lenge siden blogget jeg om en knallrosa lip tint fra H&M som jeg har blitt så utrolig glad i. I dag kom jeg over denne samme typen lip tint i en frisk rødfarge. Den måtte bli med hjem.
A little while ago I blogged about a pink lip tint from H&M. I just fell in love with it. That is why I had to get it in this lovely red as well.

6 kommentarer :

Ella sa...

Den så kjempefin ut! Og sikkert en ganske fin pris også!:-)

blabla sa...

Den ser fresh ut!!

Marte N. sa...

Hehe, denne prøvde jeg forrige dagen da jeg kjøpte 'Mrs. Huney Bunny' (korka navn...). Har du prøvd den? Den er beige-ish/nude. Nydelig! Jeg har blitt helt hekta på disse. Tror jeg må ha alle. :P 39,50 er ikke akkurat noen pris..

Thea sa...

Har denne jeg og, men må blande den ut med min vanlige leppepomade. Den er mye rødere i virkeligheten, er den ikke? :)

Cecilie sa...

Denne så kjempelekker ut Ü

Ladybird sa...

Ella: veldig fin pris på disse, enkle å bli glad i :)

Karobaro: den er veldig fresh ;)

MarteN: he he he...flere som er hekta på lip tint ;) jeg får så mange kommentarer når jeg har på den rosa, så den har jeg virkelig lagt min elsk på. Er innom og ser hvilke farger de har på hver H&M jeg går forbi ;) Har sett den beige og en brunrosa, den beige tror jeg rett og slett jeg ikke kler...men alle kledelige farger er oppe til vurdering ;) Digger de navnene jeg ;)

Thea: den er en del rødere, vanskelig å få bildene helt fargeekte. Supre å blande med lepepomada, og digg at man kan bygge opp fargen akkurat som man vil :)

Cecilie: den er det ;)