04.07.2010

Konkurranse - Vinn Bumble&Bumble Surf Spray


Photos: ladybird
Bumble&Bumble sin Surf Spray blir nesten alltid nevnt når det skrives eller snakkes om saltvannsprayer. En favoritt hos mange! Nå kan denne flasken bli din. Eneste du trenger å gjøre er å legge igjen ditt beste skjønnhetstips for sommeren, enten i kommentarfeltet eller send en mail til ladybirdsnest@hotmail.com.
Tvi tvi!
When it's talked or written about salt water sprays, Bumble&Bumble nearly almost get mentioned. One of the best and a true favourite on the market. Leave your best summer beauty tips in the comment area or send me a mail at ladybirdsnest@hotmail.com. Then this bottle might end up in your mailbox!

26 kommentarer :

Meg sa...

Mitt beste skjønnhetstips for sommeren er SOLKREM! Det er verken pent, sunt eller behagelig å bli solbrent, så jeg går ikke en sommer uten solfaktor innen rekkevidde =)

Coralista sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å epilere leggene! Da slipper man å bruke tid på å barbere leggene så ofte, og man kan gå i kjole hver dag uten å tenke på hårete legger.

Karobaro sa...

Mitt beste skjønnhetstips er superenkelt og helt gratis!
Bruk en tilsidelagt tannbørste og børst leppene. På denne måten blir du kvitt døde hudceller og du får ny glød og 'fylde' til leppene dine. Påfør en god leppepomade etterpå and say hello to your new kissable lips:-) God sommer!

http://karobaro.blogspot.com/

Silje Marlen sa...

Mitt beste skjønnhetstips for sommeren er å fukte et par qtips med sminkefjerner og putte dem i en liten plastpose du kan ta med deg i veska. Gjør det enkelt å fjerne rennende maskara/ujevn leppestift osv. :)

trineline sa...

Mitt beste skjønnhetstips for sommeren er Philip B Katira mask! Ta den i håret etter dusj, føn håret tørt (uten å skylle først), snurr et stilig tørkle rundt hodet som hårbånd og dra ut i sola. Når du kommer hjem igjen, skyller du ut kuren og vips! har du fantastisk hår til festen på kvelden.

Strikkelaura sa...

Wow, akkurat den jeg er på jakt etter. Har nettopp klippt av meg nesten en halvmeter med hår. Min nye kort frisyre trenger masse styling!


Min skjønnhetstips er å legge bort all vintersminken (pudder, øyenskygge osv), ha naturlig hud med litt mascara og lipgloss. Fresh og sommerlig ;-)

2nigirl sa...

Best summer tips i can give is to use tinted moisturizer instead of your regular foundation and a refreshing spray like MAC fix+.

frk.bustad sa...

Mitt beste sommertips er å øve seg på å legge bort sminken (det er ikke lett for maskaraavhengige!!) for å være klar for et plutselig stup i sjøen, og ta vare på huden med solkrem. Jeg bruker høy solkrem selv på overskyete dager.

ingrid sa...

mitt beste tips er saltvannsspray!! :D lag en tilfeldig midtskill, spray over håret, og rufs det litt til. dette er den kuleste "frisyren" i sommer! :)

Julie sa...

Mitt beste sommertips er å bruke solfaktor på håret. Da slipper du å ende opp med slitt og uttørket hår.

A.O. Dreama sa...

Mitt beste tips er:

1. Dekkstift
2. Solpudder
3. Mascara
4. Lipgloss
____________________

1. Bruk dekkstiften til å Dekke mørke ringer og poser under øynene, redness rund nesen osv

2. Bruk solpudder til å få jevn å fin farge
ops!..ikke bruk det over leppene, men kun panna og kinnene (prøv å jevne det ut med sirkel bevegelser) og litt på haka

3.Mascara: Begynn alltid innerst ved vipperoten, og påfør kosten i sikksakkbevegelser mens du jobber kosten oppover langs vippene.
JEG BRUKER ALLTID EN NÅL TIL Å GRE GJENNOM VIPPENE (bruken av nålen hindrer vippene å klumpe i “tørkeprosessen) OPS....KAN VÆRE FARLIG SÅ DERE BØR VÆRE FORSIKTIGE:)

4. Lipglossen: ikke påfør for mye, bare litt for å få leppene til å se friske ut:)

Lykke til og ønsker dere en nydelig sommer :)

Vanja sa...

Mitt beste tips er litt sol på nesen sånn at fregnene kommer fram... det er alt jeg trenger for å føle meg fresh om sommeren.

Camilla sa...

Mitt beste skjønnhetstips for sommeren 2010 er Moroccan Oil. En olje som brukes i håndkletørt hår. Den gir masse glans og beskytter håret mot sol og slitasje av varmeverktøy i håret. Denne er blitt en favoritt blant mange kjendiser. Kjøpes på ebay.
mvh Camilla campet@hotmail.com

ine sa...

Mitt beste tips for sommeren 2010 er å benytte bronsegele på de solbrune og fregnete kinnene - gir en hærli fresh farge som gjør at man ser sunn og frisk ut :)

Luna sa...

En fresh neglelakk på tær og fingre, gjerne korallfarget/pink eller en turkis/mintfarge nå i sommer.

Victorias Inspirasjon sa...

Masse fine tips her :)

Mitt tips er å skrubbe bort døde hudceller på kroppen når man dusjer. Det sies at brunfargen holder lengre, og man føler seg jo så ren da :)

Og her er tipset, nemlig å lage skrubben selv! Du kan blande sukker i såpen du allerede bruker, slik at den blir gjort om til skrubb. Lag enten din egen krukke med skrubb eller ha litt sukker tilgjengelig i en krukke slik at du kan blande i hånden :)

God sommer :)

Nanne sa...

Mitt beste skjønnhetstips for sommeren er (sol)brune bein, og jeg går ikke av veien for å hjelpe på med selvbruner! (Et must i år, siden sommeren her Nord så langt har vært nærmest ikke-eksisterende). Føles så mye bedre med skjørt, capris og shorts når beina er brune og freshe, pluss at de ser litt slankere ut også:)

Kine sa...

Åå denne har jeg sett i flere tester og har hatt lyst til å prøve lenge!

Mitt beste tips må være å slappe av- fremhev dine beste sider,men ikke vær for streng og perfeksjonistisk med deg selv. Vis deg fra din beste side ved å pynte deg litt ekstra,ta på favoritt kjolen eller rød leppestift en vanlig hverdag,lakk neglene eller gjør noe annet som får deg til å føle deg vel,vær så mye som mulig ute i sola og SMIL mye. Ikke stå foran speilet å bekymre deg for lårene dine og tenke at du burde trent mer. Sommeren er for kort til å tenke negativt. Gjør det beste ut av det du har!!:)

Madelen sa...

Mitt beste skjønnhetstips for sommeren er når du er ute på stranda eller fjellet eller bare et sted hvor du ikke har tilgang til sminkefjerner. Fortvil ikke, er du svart under øynene kan du ta solkrem og smøre på, så tar du et håndkledet og tørker av igjen! og voilà, like pen og fin :D

snubis@hotmail.com sa...

mitt beste skjønnhetstips er å ta vare på håret i sommer! bruk UV beskyttelse,en god hårkur en gang i uken,og stuss det når sommer'n er på hell.så har du glede av å ha et sunt og vakkert hår også til høsten:)

madebyjulia sa...

Det må være å nye sole i små mengder, unngå den helt mellom 12 og 14.
Da er det bedre å finne en plass i skyggen sammen med en god bok.

Fargen blir flottere, og vil vare lenger...så slipper en solbenthet, flassing og ikke minst solskader.

Ha en strålende sommer:)

christine sa...

Mitt beste skjønnhetstips for sommeren er brystvortekremen fra PureLan på leppende. Den gjør de fantastisk myke, og funker mye bedre enn noe annet leppeprodukt. Kremen er drøy og fin og ha om sommeren når leppene kan bli tørre og solbrente. Lykke til!

Ladybird sa...

Takk for supre bidrag både her og på mail, vinner kåres over helgen ;)

Marte N. sa...

Solfaktor, lipgloss, mascara og et smil! Alle ser bedre ut når de er fornøyde og glade. :D

HildeM sa...

Mitt beste skjønnhetstips for sommeren er å bruke solhatt for å beskytte håret. Ikke bare er det smart, men man ser jo faktisk ganske chic ut om man kjøper en stilig hatt!

Fortsatt god sommer!

Klem fra Hilde

Tonje Eriksson sa...

Mitt beste skjønnhetstips om sommeren er absolutt å fukte huden godt! Smør huden med fuktighetskrem eller aftersun ofte, iallefall etter soling og bading i saltvann, da du blir veldig tørr i huden!

Håper jeg vinner, elsker "strandhår"!