29.07.2010

Klin kokos


Photos: Ladybird
Kokoslukt er noe man enten elsker eller hater. Som oftest synes jeg kokos er skikkelig yummie. Slik som med dette body butter'et fra Hawaiian Tropic som du kan kjøpe på Cubus. Billig og bra og lukter digg av sommer. Jeg har brukt opp en krukke allerede.
The smell of coconut. You either love it or hate it. I love it. It is perfect for summer. I've already used one box with this Coconut Body Butter from Hawaiian Tropic. I smell like summer these days.

17 kommentarer :

Sunniva sa...

Jeg hatet kokos før, men nå synes jeg det lukter kjempedigg! Kjøpte bodybutter fra Body Shop og synes faktisk ikke den lukter NOK kokos. Kanskje jeg burde prøve den fra Hawaian Tropic?

Kristine sa...

Lukten er helt ok, men liker ikke smaken :p

Turbo sa...

Totally! When ever I smell coconut lotion I automatically think of the beach.

LiSi sa...

Jeg eeeeeelsker kokos bodylotion ! Tropisk sommer året rundt ;) Siste jeg handlet var fra Boots, neste gang skal jeg prøve denne. Så kjempedeilig ut ;) Takk for tips ;)

Charlina sa...

Enig med Sunniva! Synes ikke den fra body shop lukter nok kokkos. Jeg får ta turen innom Cubus og se etter denne fra Hawaiian Tropic :)

Mia sa...

Åå den lukter SÅ godt!!

Rock'n Roll Ballerina sa...

Takk for tipset:) Jeg liker lukten av kokos, gir virkelig en duft av sommer:)

Maria sa...

Jeg elsker elsker elsker det!

DEAD FLEURETTE sa...

Leste et sted at du har olympus pen-kameraet. Hvilken er det du har og hvor mye kostet det? Blir så forvirret, det er så mange priser. Alt fra 3000-9000.

CAthrine sa...

Jeg liker kokkos og vanilje! og alle andre dufter som lukter godis:)

Monique Lund sa...

åå, jeg elsker kokos! Fantastisk duft!

Sunniva sa...

Hei nydelige deg! Hvordan går det med deg? Håper sommeren har vært og fortsatt er fantastisk :) Jeg har et kjempe rart forhold til kokos...jeg hater å spise det, men jeg elsker lukta av det på kroppen! Haha :p KLEM!

Marte sa...

kokos er herlig :) spesielt om sommeren <3

Marte N. sa...

Så denne tidligere i dag da jeg browset gjennom taxfree utvalget for turen min. Lukter denne mer kokos enn den fra The Body Shop? Jeg er enig med Sunniva og Charlina - sistnevnte lukter ikke NOK kokos. :)

Kari sa...

Å for en herlig duft :)

Ladybird sa...

Sunniva: Kokos har man ofte et hat/elsk forhold til ;) Denne lukter av kokos, men blandet med noe annet, noe søtt og friskt. jeg kjenner ikke at den lukter så sterkt når jeg har den på meg, men det lukter alltid så deilig av venninner når de har den på seg. Så jeg tror man kjenner lukta av denne bedre på andre enn seg selv :)

Kristine: Digger begge deler ;)

Turbo: Great associations :)

LiSi: har også prøvd Boots sin, men den var bedre før? Jeg hadde en kokos-serie fra Boots for noen år siden, men synes ikke de seriene de har nå lukter like godt :) Sephora har en helt herlig en!

Charlina: Som jeg skrev til Sunniva, jeg tror man blir litt immun mot denne lukten på seg selv, man får bare stole på at den lukter like godt av seg selv som den gjør på andre ;)

Mia: DIGG! :)

Ladybird sa...

Rock'nRollBallerina: den er herlig å bruke på sensommeren, da drar man med seg sommerfølelsen litt lenger ;)

Maria: herlig ;)

Dead Fleurette: Jeg har Olympus Pen e-pl1. Det har innebygd blits og rimeligere kamerahus enn de andre modellene, derav den rimeliger prisen ;) Veldig fornøyd!

Cathrine: Skikkelig nammis :)

Monique: Skikkelig mums ;)

Sunniva: he he he :) Alt bra her vet du, det håper jeg det er med deg og. Håper du har hatt en lang nydelig sommer (som enda ikke er over) Denne bør du teste ut. tror du kommer til å like den ;)

Marte: helt nydelig sommerduft ;)

MarteN: Den lukter ikke nødvendigvis mer kokos, men en litt søtere type kokos ;) Stikk innom Cubus og lukt ;)

Kari: helt fantastisk mums er den ;)