17.07.2010

Lørdagstips


Photo: ladybird
Et lite lørdagstips før jeg stikker på stranda. Eos sin barberingskrem er genial! Den kan brukes på både våt og tørr hud og etterlater huden supermyk. I tillegg lukter den superfriskt og sommerlig av bringebær. Snadder! Kan blant annet kjøpes på Cubus.
Popping by for a beauty tip, check out Eos shaving cream. Can be used both on dry and wet skin. the skin feels supersoft afterwards. Smells like raspberries, yummie!

10 kommentarer :

Ella sa...

Så genialt! Den må jeg prøve!:-) Takk for tips!

Trude sa...

Den der er så god! Beste jeg har prøvd i alle fall!=)

Polliani sa...

takk for tipset, kjøpes på mandag :)

Julie sa...

Den skulle jeg kjøpt før jeg dro til Spania! Får heller kjøpe den når jeg kommer hjem igjen :) Takk for tipset!

Anonym sa...

I so need to get this.

Mia sa...

På handlelisten til i morgen ;)

Ladybird sa...

Den er supergod, jeg har fått igjen troa på barberskum etter å ha prøvd denne. Fikk helt skrekken for barberskum for noen år siden da jeg så et program på TV, ganske trashy sådann, der to vaskedamer brukte barberskum på de mest stridige flekkene i huset. Etter det ville ikke jeg ha barberskum på huden min noe mer...helt til jeg kom over denne godbiten :)

L sa...

Agreed! Den er så bra! Føler at barberingen holder hvertfall en dag lenger når man bruker den, og leggene blir MYKE! De hadde ikke flere igjen med bringebærduft da jeg skulle kjøpe ny sist, så nå bruker jeg den som lukter vanilje. God den også :-)

Ladybird sa...

L : En ny favoritt hos meg, genialt at den kan brukes til tørrbarbering synes jeg ;)Og ja, de blir veldig myke :) Hvor kjøpte du vanilje da? den har jeg ikke sett noe sted :)

Anonym sa...

Kan du kjøpe denne på apoteket? Har ikke cubus i nærheten :/ den nærmeste cubus butikken er 1 time unna..