19.07.2012

Vil du ha litt tropisk glød?

Photos: ladybird
Sommerens favorittblush kan nå bli din. Jeg har Lumnious Crème Blush fra Youngblood i nesten alle fargene og digger de. Tropical Glow er en ferskenfarge med gylden glød - perfekt for sommerbruk. Legg igjen en kommentar eller send meg en mail med ditt favorittprodukt om sommeren, så får du muligheten til å stikke av med denne kremblushen.

Blushen er kremete og myk og er enkel å påføre med fingrene eller med en blushkost. Den er oljefri og inneholder vitamin C og E som nærer og beskytter huden samtidig som den ser fresh ut. Love it!

Wanna win one of my favorites this summer? Luminous Crème Blush from Youngblood is my favorite blush at the moment. I got it in nearly all the colors, and use it each and every day. It gives the skin the perfect healthy glow and contains vitamin C and E that nourish the skin.

You can win a Luminous Crème Blush in Tropical Glow - just leave a comment or send my a mail telling me about your favorite product this summer.

33 kommentarer :

Anonym sa...

åh d er mange produkter å velge mellom...generelt går jeg for produkter som har solfaktor i seg. Jeg er ganske blek og det er derfor viktig med solfaktor, men jeg blir heller ikke brun :P Derfor er nok favorittproduktet mitt St Tropez gradual tanner. Den lukter godt, man får myk hud, jevn farge og glød!
Skriver bare mailen min hær:
synne_paulsen@hotmail.com

Mia sa...

<3 Bella! jeg elsker Bobbi Brown sin fargede dagkrem nå på sommeren! Rett og slett perfeksjon!

Kagina sa...

Guri det er jo så mange å velge mellom.. Jeg bruker mye body lotion (biotherm lait corporel tror jeg den heter) om sommeren for å holde ekstra på brunfargen og gi huden godt med fuktighet, pluss at den får en naturlig glød når den er godt fuktet og sommerbrun :)

L :-) sa...

Klarer meg ikke uten Carita Fluide de Beauté 14 med shimmer, både på hud og hår for en glitrende dag og deilig duft :-) <3

Unknown sa...

Highligteren til Edward Bess! Ingen som har klart å sette fingeren på forskjellen, men har fått mange tilbakemeldinger på at jeg ser så duggfrisk ut :)Sommer = glow & no makeup makeup!

Christine sa...

Aldri prøvd youngbloods før, hadde vært gøy!

Jeg klarer meg ikke uten oljen til Ole Henriksen, bruker den etter jeg har dusjet ellet før jeg skal legge meg. Holder huden min myk gjennom hele sommeren :)

Vibbis sa...

Dermalogica Sheet Tint klarer jeg meg ikke uten om sommeren. En lett dagkrem med litt farge og solfaktor. Perfekt!

Krysser fingre og tær ; ) God sommer!

Heidi sa...

Det må bli min nye favoritt chanel de tan bronze, eller no lignende navn. Gir fantastisk fin glød, og så liker jeg at det ikke er pudder og at det er så lett å påføre. Liker bedre kremprodukter på sommeren:-) ellers er becca beach tint alltid en vinner, i fargen guava eller watermelon:-)

Maria sa...

Nydelig! Vil så gjerne ha! :) Mine favoritter om sommeren er farge på leppene, Ysl og Chanel er absolutte favoritter, og litt farget blush i kinnene gjør susen:)

marisol.aamodt@gmail.com

Heidi sa...

Nå har jeg kommet hjem og sjekket hva chanel produktet egentlig heter hehe,: Soleil tan de chanel, bronzing makeup base. Bare sånn for å være helt korrekt :-)

Cecilie sa...

Mitt favorittprodukt for sommeren er Chanel Chance Sheer moisture mist - eau tendre, gir både fuktighet og duft uten å måtte tenke på "parfymeflekker" på huden ;)

Lydia sa...

Ooh, det hadde vært fett å vunnet! Så nettop bilde av ei med nyydelig rouge og begynte å lure på hvorfor jeg ikke hadde det .. Mitt favorittprodukt om sommeren er Tørrshampoo. Særlig når man er i varmere strøk og har en del saltvann i håret. Kjedelig å vaske håret HVER dag, så huhei så blir håret finere på et blunk ;)

- L

Anonym sa...

Hei Ladybird, Ønske, ønske... Denne har jeg veldig lyst til å prøve :-)
Det jeg ikke klarer meg uten må vøre solpudder! Vinter som sommer.... Varierer litt, men akkurat nå bruker jeg en fra Two Face (mon tro om det var det det het.... eller Too faced....) Ok, men jeg er sikker på at du vet hvilket merke jeg mener her.... He, he....

Mvh
Kristin

Anonym sa...

Hei igjen - Too faced heter det jo... Og forresten glemte å si at den både smaker og lukter av deilig sjokolade..... Mmmmm ;-)

Kristin

Anonym sa...

Hei,
Jeg klarer meg ikke uten Laura Mercier sin fargede dagkrem, den har spf og fungerer også som en highlight:-)
Mvh Marianne (@live.no)

Alexandra sa...

Jeg klarer meg ikke uten nuxe sin golden dry oil, den gir en helt fantastisk glød på huden samtidig som den kan brukes i håret som gloss :) ELSK!

-j.alexandra

jade_johansen@hotmail.com

Anonym sa...

Har veldig enkle sommerfavoritter. Elsker lukten av solkrem, så bare å ha en av Nivea sine på meg gjør meg glaaad!
Ellers er jeg stor fan av kokos, så Hawaiian tropic sin coconut body butter er stor favoritt! Blir ikke mer sommer enn det!

Hilsen Stine

stinedr@student.bio.uio.no

palinmalin sa...

Åh, perfekt! Jeg har lenge, leenge vurdert å få tak i en highlighter nå. Så om jeg ikke vinner, fikk jeg i det minste et godt tips til en fin highlighter ;-)
Om sommeren blir det som regel litt mindre sminket her i fjeset! Men favoritten som jeg alltid tar frem er solpudder med liiitt skimmer i. Vanligvis har jeg et helt matt ett, men sommerlyset gir lov for litt sparkle ;) Ellers er jeg veldig glad i å ta frem sommerduftenen mine. Har to parfymer som jeg kun bruker om sommeren. Det er like fint å ta de frem hvert år når sommeren kommer. Hverdagslykke ;) GOD fredag til deg, fine duu! <3

palinmalin sa...

ops! glemte mailadresse.
Malin_wutt@hotmail.com

Anonym sa...

Favorittproduktet mitt om sommeren er kokosolje! Bruker det både på kroppen, i ansiktet og i håret - gjør alt mykt og lukter deilig!

helle.marie@gmail.com

Karen sa...

Zoya neglelakk på tærne. Snill mot helsen, fine farger - og lar du den tørke skikkelig sitter den en hel uke - minst. Og når den skal av: Sephoras magiske neglelakkfjerner.

ingebjorg.joh@gmail.com sa...

Mitt favorittprodukt denne sommeren er definitivt Sisley Tinted Body Sun Glow Gel! Jeg synes selvbruning er superkjedelig, mye styr og sliter alltid med den stinkende odøren flere dager etterpå - så det gidder jeg ikke lengre. Likevel vil jeg også gløde litt ekstra på kroppen iblant, og det gjør jeg med denne! Den er uten glitter, så inken diskoballeffekt, bare en superfresh, naturlig farge og glød! I tillegg lukter den herlig! :-)

ANn-Kristin sa...

hei
Mitt sommerprodukt er også et kjempe tips:) jeg lager hjemmelaget bodyscrub med olje og havsalt. blandes sammen og vips har man verdens beste body scrub. huden blir deilig å myk etterpå også:)
åhh denne blushen har jeg hatt lyst å prøve lenge:) krysser fingrene:)
autkilen@hotmail.com

Camilla sa...

Minimalt med sminke på varme sommerdager, men velstelte bryn og en vippetang er et must!:) camillamhag@hotmail.com

Brissi sa...

Elsker alt fra Korres. Om sommeren må jeg bare skjemme bort leppene mine med Korres Lip Butter in Pomegranate eller Mango. Deilige farger og myke lepper:)
sibrian@online.no

kineeln sa...

Jeg elsker primeren til Bare Escentualt. Den gir så fin glød. Generelt bruker jeg mye mindre sminke om sommeren, den solbrune huden er nok!

Anonym sa...

Moroccon oil klarer jeg meg ikke uten.Min absolutt favoritt i håret og på ekstra tørre steder på kroppen.Og så lukter den SUPERGODT :) Elin

Anonym sa...

Jeg elsker Palmer`s body gloss med shimmer om sommeren. Utrolig fint med shimmer på solbrun hud, skader heller ikke at den lukter svakt av kakao.

-Stine Marie

stinemariesteinnes@live.com

Emma sa...

http://www.feelunique.com/p/this-works-Perfect-Look-Skin-Miracle-30ml?q=this%20works

Denne er en ny favoritt! Gir en fantastisk glød, er naturlig og erstatter foundationen i sommer. :)

Marte sa...

Jeg elsker en kroppsolje eller lotion med shimmer om sommeren :) ..og cream blush, for jeg syns det ser mer naturlig ut i sommersolen :)

Anonym sa...

Jeg sminker meg lite på sommeren, i hvertfall til hverdags. Men det jeg ikke klarer meg uten, det er gode dufter. Som feks dusjsåpen med kokosduft fra bodyshop- kan ikke utsette meg for å gå tom for den. Og så er jeg avhengig av Biosilk, håret er mye mer medgjørlig med en dæsj olje. Og Eos sin lypsyl, den mintgrønne!

Linda sa...

Favoritt produkt denne sommeren er hårolje fra Shu Uemura. Bading og solen tørker ut mitt lange hår.. Terracotta 4 Seasons solpudder og gloss fra YSL Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Glossy Stain er favoritter denne sommeren.

Ladybird sa...

Tusen takk for fantastiske tips, mange av de skal definitivt testes ut! Vinneren er nå truket ut, gratulerer så masse til søte Mia!