Sider

12.06.2008

120608




Photos: Ladybird
Det var litt kaldere i dag, så jeg måtte ty til bukser igjen. Det er en stund siden sist nå. Men bukser med opprullede bein er fint det og.
Bukse fra Zara
Topp fra Zara
Sandaler fra Bianco Footwear
Øredobber fra Acessorize
------------------------------------------
A bit chilly today, so I wore pants. Many days since I wore pants. But I rolled the legs up and went of to work. Pants and top from Zara, sandals from Bianco Footwear and earrings from Acessorize.

3 kommentarer :

Marte sa...

Enkelt og fint. Veldig pene øredobber:)

Katarina sa...

AHHHHHHH....er det lenge siden du har kjøpt de der øredobbene??? Me like and me want.. Jeg har vært på utkikk etter noe sånt,men jeg finner bare ingen..Like før jeg må lave meg et par...:-)

Ladybird sa...

Marte: Takk skal du ha for det, enkelt er ofte det beste det ;) Og sort funker alltid!

Katarina: Så moro at du likte de. Det er svært sjelden jeg får kommentarer på smykker, men så bruker jeg sjelden smykker og...men i dag har tre stykk kommentert øredobbene mine, to fremmede og en kollega. Så det er jo moro! Jeg må nok skuffe deg med at det er ganske lenge siden jeg kjøpte de, dessuten kjøpte jeg de på Acessorize sin outletbutikk på Grønland Basar, og da vet amn aldri hvor gamle varene er...men er du i Oslo, MÅ du ta turen dit! Masse fint til en veldig billig penge!