Sider

05.06.2008

050608




Photos: Ladybird
For en fin dag, jeg blir glad av mindre. Jeg har en hangup på ballerinasnitt om dagen, topper og kjoler med dyp avrundet utringing både i front og rygg.
Kjole fra H&M
Gladiators fra Bianco Footwear
Solbriller og bangles fra Bianco Gear
Veske fra Bianco Gear
------------------------------------------------
What a lovely day! I wore a little black dress from H&M, the shoes, bag, shades and bangles are bought at Bianco Footwear.

10 kommentarer :

Anonym sa...

Like fantastisk som alltid!

Kira Aderne sa...

great look, love those Glads!

a kiss!!!

Vertiginoso sa...

"Back cleavages" are always Sensual, and obviously You don't break the rule !!! Elegant Perspective, especially with such CONQUEROR Gladiator Sandals . . .

A Bientôt, Antoine

Ladybird sa...

Amie: det var pent sagt av deg :)

Kira fashion: Grazie, bella! I loooove gladiators ;)

Stilettosetico: I love the ballerina cut in the back of the dress, sexy in a less obviuos way; I have always adored that cut on girls. Thank you for kind remarks!

Eastsidestar sa...

blir det ut etter SATC?

Anonym sa...

Hei!
Jeg flytter til Oslo om kort tid og lurte bare på om du kunne gi noen tips til hva som er verdt å vite.. Spesielt med shopping og slikt. Kommer fra en heelt annen del av landet, og trenger litt hjelp;)

Ladybird sa...

Milk & Honey; det er sjanse for det ja...du også? ;)

Ladybird sa...

Kaja :) Selvfølgelig kan jeg komme med litt tips, men det er litt enklere hvis du kan silitt om hva slags type butikker du liker :) Så skal jeg prøve så godt jeg kan.

Anonym sa...

Beklager for at det har tatt lang tid før jeg har svart deg ang. den søte ferskenfargede kjolen du ønsker deg. Jeg kjøpte ikke kjolen allikevel, de hadde ikke i min str. (var bare store str. igjen), og så bestemte jeg meg for å heller bruke pengene på noe annet :-) Hvis jeg husker riktig, kostet den noe rundt 899 - 1200. Var en stund siden! Men den er veldig søt altså!

ps. Love your outfit! kjempesøt blogg du har.

xoxo

Ladybird sa...

Susan: så hyggelig at du tok deg tid til å svare på en gammel post da :) Jeg falt slik for den toppen forstår du, men den har ikke vært så enkel å få fatt i. Men lekker er den: Tusen tusen takk! Du har en søt blogg selv ;)