Sider

22.09.2009

Lakkings

Photos: ladybird
Da var det på tide å teste ut min nye matte overlakk. Men hvilken farge skulle jeg velge på selve lakken? Dette er heldigvis/dessverre bare et utvalg av neglelakkene jeg har i skapet. Og enda er jeg fysen på flere. Silly girl.
Today I finally had the time to try out my new Matte about you finisher. But it wasn't that easy to decide the nailcolor...

2 kommentarer :

Liss sa...

WOW, du har MANGE neglelakker!! :) Jeg har bare et par, men jeg sliter litt når jeg skal legge de, så de har desverre ikke blitt så alt for mye brukt.. Syns de tørker så sakte, og jeg er utålmodig så jeg skal bestandig gjøre noe annet mens jeg venter.. Og vips så har jeg ripe i lakken.. Og må gjøre det pånytt! :/ Har du noen bra neglelakker å anbefale til en kløne!? :) Syns jo at det er kjempefint med fine, fargerike negler så skulle gjerne ha brukt det oftere! :)

Ladybird sa...

Liss: litt for mnage egentlig, rekker jo ikke å bruke opp noen av de :) jeg vil absolutt anbefale Essie og OPI, de tørker relativt raskt :) Legg to tynne lag og sett den ned å se yndlingsserien din, da tørker det i løpet av epsioden ;)