Sider

11.04.2011

Fem favoritter

Photos: ladybird
Her er fem favoritter i sminkepungen, at the moment. Som den beautyjunkien jeg er, så elsker jeg digge produkter og tester en hel del ulike saker. Dette er mine storfavoritter for øyeblikket.
1. Mineral Sheer Tint Foundation fra Zanzuel.
Jeg har lenge sverget til mineralfoundation i pudderform. Men denne våren har jeg begynt å få igjen lysten til å teste flytende foundation. Denne fra Zanzuel er rågod! Den smelter inn i huden og er lett å bygge opp til ønsket dekkevne. Resultatet er en fresh hud med masse glød. Den er heldigvis ikke for tykk og pigmentert, så man får et veldig naturlig og ungdommelig resultat. En ny favoritt! Det skader heller ikke at den inneholder SPF20 og er spekket med mineraler og vitaminer.
2. Beach Tint i fargen Watermelon fra Becca
Jeg digger matte friske lepper. Typ "jeg har nettopp spist en stor bolle med friske bær" lepper. Denne tinten på tupe, fra Becca, er perfekt. Jeg har så langt bare brukt den på leppene, men den fungerer også veldig bra som rouge! Perfekt for jenter på farten som vil se freshe ut, men ikke alltid har tid til å sjekke at lebestiften fortsatt er på plass.
3. Lipfinity Lasting Lip Tint fra Max Factor i farge 05
Jeppsann, nok et leppeprodukt for friske matte lepper. Glossene er pakket bort for tiden, nå er det matte lepper som gjelder.
4. Photo Op Under Eye Brightener fra Smashbox 
Jeg velger å kalle den en highlighter. Det er en gylden krem med masse glød, som er ment å bruke under øynene for å lysne opp. Jeg bruker den som en high lighter. Under øyebrynene, på amorbuen, neseryggen, kinnbeina...der jeg ønsker litt ekstra glød! Den gyldne flytende kremen gir en naturlig fresh look og akkurat passe mengde glans.
5. Wonder Blush i fargen Luxor fra Makeup Store
Mineralblush i en terracotta-aktig farge. den har litt glans i seg og ser superfresh ut hvis man legger den litt høyt på kinnet, like under øyet. jepp, høres kanskje litt snodig ut, men ser superfresht ut. Dette sminketrikset lærte jeg i denne videoen:


Dette trikset gir en super "jeg har vært ute i solen hele helgen" look. Fresht!

Hva er dine favoritter for øyeblikket?

1. Mineral Sheer Tint Foundation from Zanzuel.
Sheer foundation that goes on supersmooth and leaves the skin looking superfresh. Glow is a keyword!

2. Beach Tint i fargen Watermelon from Becca
I love a good liptint. And this one is great! Superfresh pink color, can be used both on lips and cheeks. Matte natural effect.

3. Lipfinity Lasting Lip Tint fra Max Factor in 05
I've already written about this one. Lip tint in a pen. Love it!

4. Photo Op Under Eye Brightener from Smashbox 
I'm not sure if it's correct to call it a highlighter. But that is what I prefer to call it. I use it wherever I want some extra glow, cheekbones, lips, under my eyebrows. It add light and radiance to the face.

5. Wonder Blush i fargen Luxor from Makeup Store

Perfect terracotta colored blush. Perfect for that sunkissed look. Take a look at this video and notice where the blush is put. 

It certainly gives you that beachbabe face.

13 kommentarer :

snappish_mel sa...

Elsker Becca produkter. Har prøvd deres primer og den er helt fantastisk :-) Ellers så er Laura Mercier tinted mousturizer og Chanel sin Rouge Coco Shine mine favoritter for tiden.

Lille w sa...

Dyrt å lese bloggen din. Nå har jeg akkurat klikket hjem både det ene og det andre fra ebay:)

Jeg må lære meg å ikke bli så påvirket. Nei, det må jeg forresten ikke! Liten kost - stor glede:)

iSilyeah sa...

Sjekk ut fargen "Lust" som rouge fra Make Up Store, helt fab. Den har vært favoritt i noen mnd allerede, men kommer virkelig til å være fresh på sommerbrun hud!<3
Litt gullshimmer i seg! ;o)

ingis sa...

Åh, jeg elsker å høre om folks favorittprodukter! Lip stain har jeg faktisk aldri prøvd, men tror jeg er nødt til å teste det ut, matte lepper med litt farge høres veldig fresht ut! Hvor kjøper du Becca? :)
Forresten, den linken nederst i innlegget funker ikke!

Cecilie sa...

Oooh Beccaproduktet hørtes spennende ut =) Hvor selges det?

Anonym sa...

Er så gøy å lese om favoritt produkter! Kommer over så mange godbiter på denne måten:) Likte Zanzuel kremen! Hvilken farge bruker du, hvilken hudtone har du? Så på Zanzuel sin hjemmeside og fargene så veldig mørke ut!

Ladybird sa...

snappish_mel: Ahhh, kanskje jeg må prøve primeren deres neste gang! Zanzuel har veldig lekre lebestifter også! Har hørt veldig mye bra om laura Mercier sine foundations, men har ikke testet de ut enda. Kanskje prøve det neste gang! Ellers er jeg enig med deg, Coco Rouge Shine er herlige. Jeg elsker min "Boy" ;)

Lille W: he he he...I know the feeling!! har gått på noen "smeller" etter å ha lest blogger selv. men blir alltid veldig fornøyd da, for det er mange gode tips å finne. Håper du blir like glad i tingene som jeg er. Hva kjøpte du forresten? :)

iSilyeah: det høres jo ut som en perfekt sommerblush ;) Akk..kanskje jeg må kjøpe meg den og.... ;)) Tusen takk for tips!

Ingis: Først, takk for info på linken ;)) Jeg er så enig med deg, elsker å høre om andres favoritter! Becca er et fantastisk merke. jeg kjøpte denne på Ebay. vet bare om et sted i Norge som fører Becca og det er Visage ved Youngstorget i Oslo :)) Becca har mange fantastiske produkter som er vedrt å sjekke ut.

Cecilie: jeg kjøpte denne på Ebay. Vet bare om en butikk i Norge som selger det, og det er makeupbutikken med navn Visage, som ligger ved Youngstorget i Oslo :)

Anonym: Digger å lese om favoritter ;)) det er alltid litt vanskelig å velge seg farge på nettsider. jeg har ganske gylden hud, med ganske gul undertone. Jeg sjekket på tuben min om det sto noe, der sto det Cameo Glow. men når jeg tittet på hjememsiden deres så ser jeg ingen som heter Cameo Glow. kanskje du kan sende de en mail med en beskrivelse av hudtonen din, så anbefaler de sikkert en passende ;))

Lille w sa...

Jeg kjøpte Beach tint fra Becca og highlighteren fra Smashbox. Lipfinity fra Max Factor løp jeg ut og kjøpte allerede forrige gang du skrev om den. Haha - jeg er uhelbredelig:)

Kjenner jeg til og med har lyst til å bestille kremen fra Zanzuel selv om jeg fortsatt er ivrig tilhenger av mineralpudderet til i.d. Men jeg har akkurat bestilt en hel haug med i.d. produkter fra eBay så jeg får holde ut litt til:)

Den fine blushen min legger forøvrig også jeg under øynene og helt øverst på kinnbena etter inspirasjon fra filmen sist gang du viste den. Herlig fresht og fine tips til sommerlige lepper også.

Nå høres jeg helt groupie ut, men du har ganske enkelt en veldig inspirerende side:)

Ha en fin dag i regnet!

Ladybird sa...

Lille W: ha ha ha...da har du virkelig noen go'produkter å se frem til ;)) Becca sin Beach Tint er fantastisk fin, jeg har lyst på den i flere farger ;) Elsker den matte naturlige looken den gir, ser ut som man er født med perfekte rosa lepper når man bruker denne :)

Max Factor sin tusjpenner er digge, men litt synd de blir tørre ganske raskt. Må se om jeg kan finne noen gode tips mot at de skal tørke ut. kanskje men kan gjøre noe for å forhindre det?!

Du får bruke opp I.D produktene dine først. Apropos I.D. Jeg brukte deres mineralpulver en lang stund og var egentlig ganske fornøyd, helt til jeg prøvde andre merker uten bismuth. Da så jeg plutselig hvor grå i huden jeg ble av I.D sitt mineralpulver! Vet ikke om de har utbedret det, men jeg så stor forskjell da jeg byttet til Everyday Minerals og andre merker! Har hørt rykter om at I.D har fjernet Bismuth i sine produkter, så kan jo hende de er blitt bedre nå ;) Bare tenk over det, se om du synes du ser litt "grå" ut ;))

Helt genialt å legge blushen øverst på kinnbeinet under øyet, det ser ut som en instant "helg i sola". Digger den looken det gir!

Jeg kan virkelig anbefale Zanzuel sin foundation, den er helt fantastisk. Man får veldig god glød av den, faktisk til den grad at jeg matter ned noen få partier hvis jeg påfører litt tykt lag. Jeg elsker hvor lett den er å legge! Har også kjøpt meg en ny foundation fra Armani. Gikk litt crazy da jeg så de hadde fått Armanisminke i Riga ;)) Skulle ha testet ut den snart, men kommer ikke til å klare å gjøre det før Zanzuel sin er helt tom ;))

Tusen takk for fine ord, det er hyggelig å høre <3

Nyt resten av uka ;))

Heidi sa...

JEg falt helt for becca når jeg så bildene deres. Modellene ser helt fantastisk freshe ut. Jeg prøvde foundation deres, men den passer ikke for min noe fete hud. Men det ene shimmer produktet synes jeg er kjempebra. Må prøve beach tint:)
Min favoritt for tiden er armani foundation. kjempegod!! Gir et utrolig pent og friskt resultat. JEg har bare prøvd face fabric, men har hørt de andre skal være bra også.

Ladybird sa...

Heidi: I know, jeg falt også pladask for Becca da jeg så kampanjebildene. har de faktisk liggende i en bildemappe her, klare til å postes på bloggen. det er jo de perfekte makeuplookene! Hvilket shimmer produkt vil du anbefale, jeg digger gode shimmerprodukt ;)

Jeg har også kjøpt Armani sin foundation. Armani har jo så mye fin sminke! hamstret da jeg var i Riga sist. Armani sminken kommer faktisk til Norge til sommeren ;) Armani har noen veldig lekre lebestifter også, anbefales ;))

Beach tint må du prøve, fantastisk er den!

Heidi sa...

Kommer Armania til norge? Jaaaa:) oh nå ble jeg glad, jeg strever så med å få tak i produktene.
Jeg har shimmering skin perfector i rose quartz fa becca. Den er ganske rosa så de som har gule undertoner i huden burde kanskje velge en annen farge, men passer til min lyse kalde hud. Det jeg liker er at den gir en veldig fin glød, det er ikke glitter men glød! Pearl er også veldig fin, men den har jeg ikke selv. Har akkurat bestilt bombora paletten, så fin look! Vet du om man kan få tak i avalon paletten? finner den ikke noe sted. Ellers av shimmerprodukter synes jeg Nars sin multiple i copacabana er veldig fin. Vet ikke om du har prøvd den før.

Ladybird sa...

Heidi: Yes, Armani kommer til Norge til sommeren. Ihvertfall i noen få parfymerier :) Min gulaktige hud burde vel velge en annen shimmerbrick da, takk for rådet ;)) Glød er forresten viktig, glitter vil vi ikke ha. Bare det fine shimmeret og gløden!

Aner ikke hvor man kan få tak i Avalon paletten, har du testet Ebay? jeg har lenge tenkt på å skaffe en Multile fra NARS, men klarer aldri bestemme meg for farge ;))