Sider

12.12.2012

Cashmere Crazy

Photos: ladybird
FWSS luene har tatt Norge med storm. Selv holder jeg en knapp på luene i kashmir fra Kashmina. jeg er rett og slett blitt en sucker for kashmir. Tidligere har jeg blogget om herrelua fra Kashmina som jeg er så glad i, dette er en annen favoritt - litt lettere og enda litt mykere.

There have been a lot of buzz around the loevly FWSS beanies in Norway. My favorite are still these in cashmere from Kashmina. So soft, so fluffy. I've also have one from their mens collection, remember?

7 kommentarer :

Monica Bergem sa...


Hei, så hyggelig Randi :-)
Og jeg kan opplyse om at vi akkurat har fått inn nye luer nå!! I mange ulike farger, samt flere i burgunder.

Monica//Kashmina

Ladybird sa...

De luene er jo best Monica, så gleden er min! Nå må jeg inn og titte på alle fargene på nyleveringen! ha en fin førjulsonsdag!

Luisa sa...

Kjempefin lue, elsker den i rødt!

Simone sa...

Fin! Selv om jeg er kjempelei av kashmirluer nå merker jeg. Bokstavkombinasjonen FWSS er å finne på alle bloggene der ute. Vil ha noe nytt nå :-)

Monica sa...

FWSS er fine, men det er IKKE kashmirluer, de er laget av angora (kanin). Kvalitetsmessig er det relativt stor forskjell på de to typene ull. Kashmirull kommer fra kashmirgeita som lever i Himalaiafjellene, er verdens fineste og mest eksklusive naturfiber, varmere og mer holdbart enn noe annen ull. Bare til litt info :-)

Lin sa...

Det er sååå deilig. Jeg synes Kashmir produktene virker gode i passformen og utrolig varme til å være så lette og tynne.

Jeg kan også anbefale Kashmir produktene fra COS om man er ute å reise et sted de holder til (Stockholm, London, Brighton og snart Norge).

Ladybird sa...

Luisa: Jeg elsker den, bruker den hele tiden - både ute og inne!

Simone: FWSS er blitt overeksponert, så man blir veldig lett lei. derfor er jeg så glad jeg har noen i et annet merke. FWSS er superfine, men kvaliteten på disse fra Kashmina er utrolig deilig og hakket finere! Derfor er de verdt å legge bittelitt mer penger i. Også har de en superfin herremodell i ribbestrikk som er en annen favoritt hod meg :)

Monica: Tusen takk for innspill og fakta, I love kashmir!

Lin: de er supergode, myke og veldig varme til å være så tykke. Men det deiligste er kanskje at man kan bruke de i litt varmere vær også, kashmiren regulerer seg litt etter været og man blir ikke klam selv om det er mildt! jeg er blirr helt avhengig av kashmir når jeg er ute og flyr og det skifter mye i temperaturer.

COS har også noen herlige produkter i kashmir ja, sammen med en drøss andre fine ting. Elsker den butikken!