Sider

10.12.2012

Nykr - Made in Oslo

 Nykr - Naturlig og hjemmelaget hudpleie og dufter fra et lite kjellerlaboratorie i Oslo
Photos: Nykr
Jeg har stor respekt for mennesker som skaper noe. Som satser og bygger opp sin egen business. Og når det er så gjennomført og tiltalende i tillegg, da blir jeg raskt veldig nysgjerrig. Nykr er naturlige dufter og hudpleie som er håndlagd og hjemmelaget av på et laboratorie i en kjeller på Bestum. Kortreiste kvalitetsprodukter av naturlige ingredienser og med god design - det kan vi like!

Gjett om jeg skal ta turen innom Heaven Scent og bli litt bedre kjent med disse produktene! Snakker vi den perfekte lille venninnegaven?

I have huge respect for people that create and starts things their self. Who believe in their self and dare. And when it ends up like a beautiful concept I'm intrigued. That's the deal with Nykr - homemade perfumes and skincare from a small lab in a basement in Oslo. All natural and looking great. Need to pop by Heaven Scent in Oslo to check out these products. Think they will be the perfect christmasgift for a friend or maybe a small gift for myself as well?!

4 kommentarer :

MaritBE sa...

Så spennende ;-) Helt enig med deg ,stor respekt!

Ladybird sa...

MaritBE: Helt klart! Gleder meg vannvittig til å sjekke ut disse produktene!

Anonym sa...

Takk for at du forteller oss leserne om slike spennende prosjekt :) gleder meg til å teste merket!!! Kjenner litt til hun som lager de, så ekstra gøy :)

Veldig respekt for de som finner på og utvikler noe nytt :)

Alltid spennende å følge bloggen din, fortsett med spennende innlegg!

Stor klem fra Torunn

Ladybird sa...

Hei Torunn! Så utrolig hyggelig melding, nå ble jeg veldig glad! Jeg gleder meg masse til å teste ut Nykr selv, det ser veldig lovende ut. har en forkjærlighet for det naturlige og kortreiste og dette ser jo bare midt i blinken ut! Cecilie som står bak Nykr er jo kjempedyktig, så det lover veldig bra :)

Tusen takk for veldig fine ord - nå kommer jeg til å smile i hele dag! :)

klem