Sider

04.12.2012

Noen vinterfavoritter

Photo: ladybird
Vinterkulda har satt inn for fullt og det merkes på huden. Jeg sverger til oljer året rundt, men det er spesielt deilig om vinteren da huden trenger litt ekstra beskyttelse mot vær og vind. Her er noen av favorittene denne vinteren, favoritter som har gjort overgangen til sprengkulda litt mer behagelig.

Helt Marinade skrubb med Avokado og Bergamott fra Kremfresh. Denne skrubben er 100 % naturlig og en miks av grove saltkorn og deilige oljer. De store kornene gir huden en real skrubb og oljene etterlater huden myk og deilig. Jeg bruker som regel å smøre meg godt med fuktighetskrem etter å ha brukt skrubben, men man kan også la være, da oljene gir godt med pleie til huden (dog jeg foretrekker å alltid gi huden en dose med fuktighetskrem etter skrubbing, da er den ekstra mottagelig for all fuktighet og pleie).  Hvis du ikke er kjent med Kremfresh allerede så anbefaler jeg deg å ta turen innom en av deres butikker når du er i nærheten. Der finner du kortreiste, naturlige og effektive produkter som funker og ser bra ut på badehylla!

Aesop Fabulous Face Oil. Denne ansiktsoljen ble med meg hjem fra London i vår og den har vært en favoritt siden. Den er lett nok til å fungere glimrende mens jeg oppholdt meg under solen i Spania, men også pleiende nok til at den tålte overgangen til norsk vinter! Da jeg var i Spania så brukte jeg den kun om natten, for å gi litt ekstra pleie sammen med nattkrem, da jeg kom tilbake til Norge brukte jeg den både natt og dag. Denne lille flasken har nå holdt et halvt år, jeg brukte de siste dråpene her om dagen. Det er jeg fornøyd med, med hensyn til at jeg har sløst litt når jeg har brukt den og påført et godt lag hver dag. Og de mye omtalte Aesop produktene er heldigvis å få tak i her til lands også, nærmere bestemt hos Heaven Scent på Eger.
Aesop Fabulous Face Oil inneholder hele 9 ulike botaniske ekstrakter og ettelater huden myk og deilig. Mange er litt redd for at oljer gjør at man ser litt blank ut i ansiktet, denne trenger dere ikke bekymre dere for, da den etterlater et matt fint resultat. Prisen er det heller ikke noe å si på, 400,- for denne flasken som jeg hadde i et halvt år!

Exuviance Restorative Cream. Overgangen fra spansk varme til norsk kulde var ganske så brutal for huden, noe som krevde litt nye hudpleierutiner og produkter som kunne gi ekstra mye pleie og fuktighet. Her ble Exiviance Restorative Cream raskt en ny favoritt! Kremen er ganske tykk i konsistensen og nesten litt trå å smøre utover. Den etterlater en litt voksaktig hinne på huden med en gang, men trekker seg fort inn og da etterlater den huden supermyk og fuktet i lang tid. Ikke la dere skremme av denne litt uvanlige konsistensen, den ble nemlig en ny favoritt hod meg allerede etter første påføring! Rett og slett en skikkelig skinsaver!

Rodial Glam Balm Multi. En balm som kan brukes til alt! Kan sammenlignes litt med Eight Hour Cream, men den lukter mye bedre og har en litt lettere konsistens, noe som gjør den enda mer anvendelig. Proppet med naturlige pleiende ingredienser som calendula, shea butter og vitamin E, noe som gjør den superpleiende og lindrende. Det sies at denne kremen har over 100 ulike bruksområder! Foreløpig har jeg brukt den som fuktighetsmaske, leppebalm, til tørre neglebånd, i tørre hårtupper, på solbrent hud, som en intensiv nattkrem og blandet i body lotion... En genial rakker å ha i baderomsskapet med andre ord!

Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Gel Roll On. Når man våkner til bekkmørke hver morgen så er det ikke alltid like lett å se morgenfrisk ut. Her er denne lille tuben blitt en god venn for trøtte tryner. Den lille tuben med en rollerball i stål virker avkjølende og inneholder blant annet agurkekstrakt og hasselnøttekstrakter som skal gi et instant lite løft til øynene. jeg føler ihvertfall at ansiktet mitt ser litt piggere ut etter å ha brukt denne, digger den avkjølende effekten!

Har du noen vinterfavoritter?


4 kommentarer :

Nanne sa...

Jeg sverger til Hemp-håndkremen fra Body Shop og gode, gamle Tender Care fra Oriflame:)

MaritBE sa...

Så mange fine tips! Kremfresh har så mye bra! Må prøve flere ting derfra ;-) Den øyekremen fra Ole Henriksen har jeg hatt lyst til å prøve en stund. Den maska fra Exuviance hørtes spennende ut. Har prøvd en dagkrem fra det merket, og likte det veldig godt. Har du prøvd mye annet fra det merket? ;-)

Ladybird sa...

Nanne: takk for tips :)

MaritBE: Kremfresh er knallbra, jeg må også teste ut mer! Den fra Exuviance er faktisk en krem, men den er veldig pleiende og oppbyggende - I love it! Jeg har prøvd og bruker masse fra Exuviance, og er veldig glad i det. Kan sikkert komme med litt flere innlegg på favorittene etterhvert!

MaritBE sa...

Okei. Tusen tusen takk for svar ;-)