10.07.2008

Mac me


Photo: ladybird
Jeg elsker Mac, derfor er jeg selvfølgelig glad for at de har begynnt å selge det på Gardermoen. Jippi!
--------------------------------------------------
I love Mac. And I am very glad they started selling Mac at the taxfree at my local airport.

9 kommentarer :

Marte sa...

åh, har de :) så bra!

Ladybird sa...

Jepp, Marte, det har de! ;) Ganske bra utvalg til og med :) de blir litt fort utsolgt av de beste produktene da...men masse lekkert!

Marte sa...

Kan jeg tenke meg - MAC har jo så masse fint! Er det noe fra MAC på den hjemkomstavdelingen? Hvordan er prisene? Feks på en vanlig øyenskygge? :)

Ladybird sa...

ha ha ha...jeg er jo en somlekopp, så jeg hukser jo ikke prisene. men det er ikke sååå stor forskjell egentlig, dreier seg som regel bare om 15-20 kroner spart. men det finnes mange gode grunner for å kjøpe Mac sminke, oh litt rabatt er tross alt litt rabatt. De har det bare på avgang så langt ;)

Anonym sa...

Oi, det er jo helt fantastisk! Takk for tipset :D

Elizabeth sa...

I love the feel of that gloss.

Marte sa...

ja, litt sparing er bra;) jeg bor ikke i oslo så jeg har ikke vært på mac der heller, kjøper på ebay jeg.. så jeg ser bare på prisen der i forhold til hva det koster i USA. Der koster vel en vanlig øyenskygge 14 dollar;)

Ladybird sa...

Hg80.no: Yes, det er supert ikke sant!

Enc: they are lovely aren't they. :)

Marte: Ebay er genialt da, jeg har blitt en skikkelig Ebay junkie selv...man blir faktisk litt gniev av det, for man vet hvor billig man får det der ;)

Marte sa...

he he, ja..man blir det ja;) Jeg kjøper så og si alt av sminke og hudpleie på nett, får sjokk når jeg ser norske priser;)