09.07.2008

Youngblood Sundance Solpudder


Photo: Beautybasket
Youngblood er et merke jeg allerede har lært meg å bli glad i. Jeg har en forkjærlighet for mineral makeup, så Youngblood er midt i blinken for meg. Derfor ble jeg ble veldig glad da Beautybasket fortalte at jeg skulle få teste deres solpudder som heter Youngblood Sundance. Passet meg ypperlig, da jeg for øyeblikket holder på med siste rest av mitt nåværende solpudder. Når det kommer til solpudder har jeg to viktige krav, nemlig at det skal bestå av flere ulike farger, slik at resultatet blir mer naturlig og at det ikke skal ha for mye skimmer. Vil jeg ha mer skimmer så bruker jeg heller et eget produkt som gir mer skimmer. Derfor virket solpudderet fra Youngblood veldig lovende, da det består av fire ulike nyanser i en og samme eske.


Etter å ha prøvd Youngblood sitt solpudder noen dager så tror jeg jammen meg jeg legger mitt gamle fra Elizabeth Arden på hylla, og går over til dette. I like! Det gir en fin gylden farge, ikke for lite, ikke for mye. Det er veldig enkelt å tilpasse sin egen hudfarge, fordi man lett kan bygge opp fargen til å bli mørkere. Og når det gjelder skimmer har det en perfekt silkeaktig finish. Youngblood Sundance har herved flytet inn i sminkepungen min. Solkysset hud, uten å la den skades av solens stråler, kan det bli bedre?! Dette solpudderet koster riktignok litt, men med tanke på kvaliteten og at mineral makeup faktisk er bra for huden, så er det verdt den prisen.
--------------------------------------------------
I got a new product from Beautybasket. This time it was the bronzer called Sundance from Youngblood. When it comes to bronzers, I have 2 criterias. It have to be based on more than one color, and not have too much shimmer. And what was it like? I loved it, it have a perfect color, you can easily build it up to be darker if you like. It gives you that sunkissed look, without beeing to shimmery. Youngblood Sundance have now moved in to my makeup purse. And it is even based on natural mineralsm could I be more happy about it!?

2 kommentarer :

Marte sa...

Så bra! Likte virkelig den pressede foundationen jeg testet også:)

Ladybird sa...

Så bra, jeg er litt skeptisk til pressed foundation, så det er bra å høre at en erfaren dame som deg likte den :) Kanskje jeg skal gi det et forsøk også!