Sider

27.01.2009

Borte. Titt tei.





Photos: Topshop
Det ryktes fælt om Topshop i disse dager. Kommer de virkelig til Norge snart? Det sies ihvertfall så. Noen inspirasjonsbilder fra lookbooken deres har vi uansett ikke vondt av.
----------------------------------------------------
Topshop. There are rumours they are going to establish in Norway soon. We'll wait and see, and enjoy som pics from the lookbook.

8 kommentarer :

Anonym sa...

Ja de MÅ komme til Norge:-)

Ladybird sa...

Ser ut til at det kan bli realitet nå :)

Anonym sa...

Åhhh, Topshop til Norge??? Så gøy!! Håper det blir en stor avdeling. Den de har i København, er jo faktisk ikke så stor.
Vi får bare håpe:)
Hvor kommer disse ryktene fra?

Ladybird sa...

Anonym. det hadde vært spennende!Nå tror jeg jammen meg det blir noe av og. Men jeg tviler på om den blir så stor, maks samme størrelse som den på Fisketorvet i Køben. Så det blir mye basevarer, men også litt spenstige saker innimellom :) Moro er det uansett!

Jeg har nå hørt det gjennom endel butikkfolk, flere blogger, og forrige nummer av KK skrev visstnok noe om det :)

Anonym sa...

Åå, tøft! Alt er bedre enn ingenting uansett. Begynner å bli en smule lei H&M nå. Finner jo selvfølgelig mye basistøy der, men jeg synes de er ganske dårlige på kjoler. Mange er laget av stoff som ikke faller pent osv.
Får håpe det ikke blir så alt for lenge til vi får gleden av å entre dørene til Topshop her til lands da:)

Ladybird sa...

Vi får håpe det er noe hold i ryktene ja .) Hadde vært et morsomt innslag i shopping norge. de har jo endel fine baseplagg på topshop også. Du har rett i det med kjoler, jeg er selv veldig glad i kjoler og H&M har ofte veldig kjipe kjoler...

Tessi sa...

Jippiiiiiii! Krysser fingrene!

Ladybird sa...

tessi: Nå er det nok snakk, vi vil ha action ;)