Sider

23.01.2009

Testvinner testes

Merkelig hvordan Hilde fra Beautybasket kan vite akkurat hva jeg trenger. Senest i går var jeg en bitteliten tur inne på Ebay for å se etter en ny håndkrem, men det ble ikke noe av. Og i dag dukker det opp en håndkrem fra Beautybasket i postkassa mi. jeg tok en tur innom Beautybasket sin side for å lese om OPI Avoplex Håndkrem. Merket kjente jeg jo fort igjen, OPI har jo fantastisk neglelakk. Derfor er forventningen til denne håndkremen høy. Forventningene ble ikke noe lavere da jeg leste at denne håndkremen vant to priser i 2007. Da gjenstår det å se hva dommen min blir da. Den faller om ikke alt for lenge. Følg med!
PS: Beautybasket har nå fått in Smashbox. Jippi!

What a happy surprise. Picking up my mail this morning, I found a paclage from Beautybasket. They sent my OPI Avoplex Hand & Nail Cream to be tested. Since this product got two prices in 2007 I got quite eager to test it. keep in touch, the review will come...soon!

6 kommentarer :

Anonym sa...

Så hyggelig med slike overraskelser da:-)

Ladybird sa...

Ja, det er hyggelig ;) Redder resten av dagen det!

Anonym sa...

Gleder meg til review!=) Kommer review på Ole Henriksen oljen også?

Ladybird sa...

BB: jeg skal prøve å få til en review av oljen og¨så, må bare bruke den litt mer først, den er nemlig ikke blitt brukt så mye i det siste ;)

Hilde Christina sa...

Må si meg enig her, fikk neglebåndsolje fra dem på fredag, akkurat det jeg trengte! :) :)

Ladybird sa...

Hilde Christina: denslags kommer godt med på denne tiden av året ;)