10.01.2009

Pukka


Photo:Pukka.no
Jeg har alltid vært litt fascinert av ting med morsom design. Det har blant annet ført til at mange tror jeg drikker juice på fest, fordi jeg drikker en vin kjøpt i Sverige i fargerik pappkartong. En annen sak med morsom design er Pukka teene. Og jeg er jo generelt fascinert av saker som er økologiske og helsebringene også. Så dette er jo bare fryd og gammen. Fikk flere pakker Pukka te i julegave og driver hardt med tedrikking om dagen, deilig! Anbefales, det er en veldig søt gave.
----------------------------------------------
I love thing with a funny design. This Tea concept have a lovely packing and a great ecological content. Pukka Teas, a great gift.

15 kommentarer :

Karoline sa...

hva koster det for en pakke? og hvor får man kjøpt de?

Silje sa...

Oh, jeg elsker te!=) De der har jeg aldri sett før. Hvor får man kjøp de?=)

Karoline sa...

Har alltid hatt lyst til å smake pukka te, kanskje på dide å gjere noko med det. Her i Sogndal får man bare tak i denne teen på ein frisørsalong, merkelig nok. :)

Unknown sa...

those are gorgeous- I just love everyday items with a fanxy design, they brighten the day!
and thank you for your lovely comment: the dress is so very gucci, isn´t it? I squealed when I first saw it- and it was on sale! ;)
xxx
Isa

Ane sa...

Så fin blogg du har! Jeg så du hadde bilder av en nydelig blå bikini med små hvite prikker fra HM, og den var så nydelig! Er den i salg nå, eller kommer den snart? Hadde vært gøy om du visste noe om det=)

Ladybird sa...

Karoline: Det vet jeg faktisk ikke, da jeg har fått de jeg har i gave. Sikkert et sted mellom 50 og 100 kroner :) De er å finne i ulike små uavhengigebutikker, slikt som gavebutikker og interiøsbutikker :)

Ladybird sa...

Silje: Du må teste ut disse, de har også ulike virkninger som beroligende, oppkvikkende, varmende...

Karoline: He he he...på en frisørsalong ja, så moro :) Du må teste de!

Ladybird sa...

Isa: I also love those evetyday things thats brigtens the day, everyday luxury is the best. That dress was gorgeous, very Gucci like indeed. I'll keep up visiting ;)

Fioljenta: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er endel av vår sommerkolleksjonen så den kan i praksis komme når som helst, vil tippe at den er i butikk innen et par måneder egentlig...skal prøve å holde et øye med den ;)

Katarina sa...

Ai,jeg elsker disse teene...!!! Jeg har helt gått over til dem for lenge siden da jeg oppdaget at Lipton er noe - æsj!
Jeg måtte regne over hvor mange jeg har i skapet...Å det er hele 8 stk!Den nyeste på listen er God night teen å den anbefales virkelig:-)

Ladybird sa...

Tenkte meg at du likte disse ;) De er veldig deg, Katarina! Noen andre favoritter jeg bør prøve?

Katarina sa...

hehe..du begynner å kjenne mig godt ;-)Min NO.1 er HARMONISE og en god NO.2 er LOVE..Husk bare å la dem trekke dbl så lang tid som vanlig te,for det er da den deilige smaken kommer frem;-) Kos deg og nyt dem;-)Klem

Katarina sa...

Forretsen har du vært i paris..Eh,det har du nok...:-) Har du noen favoritthotell som du vil anbefale?

Karoline sa...

Selger de faktisk på treningsenteret mitt... bare lurte på om de fantes billigere et annet sted.

Ladybird sa...

Tusen takk for gode tips Katarina! De skal jeg jammen meg teste ut, og ikke minst la de trekke lenge nok ;) Tror jammen meg jeg skal spørre deg etter litt Køben tips neste gang jeg er nedover på motemesser :) Tja..jeg har vært i paris to ganger og begge gangene fant vi steder å bo der og da. Jeg er ikke så veldig kjent i Paris, men har fått meg noen favorittområder. Jeg er veldig glad i området rundt Sacre Coeur, Montremartre, Men jeg ville kanskje ikke valgt å bo der... Jeg vil vel egentlig ikke anbefale noen av de stedene jeg bodde på, de var helt ok, men ikke noe mer enn det ;-) Så det kan jeg dessverre ikke hjelpe deg med søte! Heldiggrisen du er som skal dit da....

Ladybird sa...

Karoline: Så festlig, nå har jeg hørt at de både selger de på treningssenter og hos frisører. Man kan tydeligvis finne de overalt ;)