23.01.2009

Shape it up


Photos: Googlet, ladybird
Hah...Idag startet jeg med noe jeg lenge har hatt lyst til å prøve ut. Jeg har hørt flere venninner og kjente skryte av dette og tenkte at det nye året kunne få en skikkelig god kickstart...med ShapeMassage, på Shape4Life klinikken på Røa. Det er en form for bindevevsmassasje som skal gi masse gode effekter, blant annet bedre blodsirkulasjon, fastere hud, du blir kvitt kalde hender og føtter og får færre cellulitter.
De som er litt kjent med denne metoden vet at massørene går ganske hardt til verks og man er ganske mørbanket i begynnelsen. Og det kan jeg vel skrive under på. Det begynner å bli noen timer siden massasje timen nå og jeg føler meg ganske så mør i lår, hofter og mage. Blåmerkene begynner å dukke opp og jeg er super tørst. Det er ganske tydelig at noe holder på å skje i kroppen. Nå skal jeg ha en time med en ukes mellomrom i en periode, det blir spennede å se forsettelsen. Les mer om metoden på hjemmesiden deres, der er det også linker til ulike presseoppslag, noe som er ganske så interessant lesing. I kveld skal min mørbankede kropp holde sofaen, se gullrekka og bare kose seg.
--------------------------------------------
A new year, new possibilites. I have had a great healthy month so far, and today I tried something new. I tried out something called ShapeMassage. A deep tissue massage who makes your skin softer, reduce cellulites, helps on the circulation, warms up cold hands and feets... I had my first session today. It is a quite rough massage, so you end up quite sore and bruised. I can already feel the colds areas on my thighs getting warmer. Looking forward to next session.

15 kommentarer :

K.Line sa...

That sounds like just the thing! I'd love to tone up with massage :-) Even if you do get bruises!

Anonym sa...

Oi, så moro! Det har jeg også hatt lyst til å prøve. Blir spennende å lese hvordan det fungerer på deg!

Ladybird sa...

K.Line: No pain, no gain ;)

Anonym: Ja, det er ganske spennede å teste ut dette :) Følg med!

Anonym sa...

Det må da gjøre forferdelig vondt? Har en bekjent som sa det var skikkelig pain!

Anonym sa...

Jeg gikk på en slik tiukerskur og gikk ned 9 centimeter rundt magen :D

Pinton sa...

jeiks, spennende! koster det der da??

Ladybird sa...

Tine: Jeg synes ikke det gjør så veldig vondt, selvfølgelig kjenner du det, men det går fint. Men smertegrensen varierer jo veldig hos folk da, har en venninne som måtte slutte da det var så vondt.

Lene Mari: Ja, det er mange som har utrolige resultater. Jeg kommer ike til å fokuserer på å gå ned noe, men selvfølgelig, går jeg ned rundt midjen er det alltid et pluss ;)

Pinton: Det koster jo litt, 750,- per time. Mindre hvis du kjøper "klippekort" på ti timer.

Lise sa...

oh.. det hørtes fristende ut.. illefall om det hjelper mot cellulitter..:D

Veronica sa...

Istedenfor dette, hvorfor ikke bare prøve vibrasjonstrening. det er gøy=)

Ladybird sa...

Lita: litt tidlig å si i mitt tilfelle, men det hadde ikke gjort noe ;)

Ladybird sa...

Veronica: Det har jeg hatt veldig lyst til å prøve. Håper treningsstudioet mitt kan få det etterhvert. Går du på det? Gode erfaringer du vil dele? ;)

Marte sa...

au..det så vondt ut:S
Men jeg har ganske har høy smerteterskel så det hadde kanskje gått bra;)

Ladybird sa...

Marte: Hvis du har en rimelig høy emrteterskel så hadde du klart dette, det er litt godt/vondt hvis du skjønner hva jeg mener ;)

Anonym sa...

Håper du skal på flere timer og poster noe om det :-)

Ladybird sa...

Jenna: Du får høre mer om dette ;)