Sider

08.02.2009

Shape it


Photos: Shape 4 life
Jeg har tidligere skrevet at jeg har begynt med Shape-massasje for å få opp blodsirkulasjonen i kroppen. På den første timen fikk jeg denne oljen som jeg enten smører på huden eller bruker sammen med et koppingglass. Den inneholder blant annet rosmarin, sitron, blå kamille og grapefrukt som skal stramme opp og sette i gang sirkulasjonen i huden. Det var en venninne av meg som tipset om dette koppingglasset i høst, og jeg gikk pronto til en Shape klinikk og kjøpte et. Du bruker det sammen med en god olje for å skape sirkulasjon i kalde områder. Jeg har brukt koppingglasset med jevne mellomrom og har egentlig blitt ganske glad i det, men har ikke klart å få til noe regelmessig bruk før nå.

Man blir skikkelig varm og rød i de behandlede områdene, og det kan hende man ender opp med blåmerker dagen derpå. (Koppingglasset er også supert til blant annet ryggmassasje til kjæresten, det er skikkelig digg!) Etter at jeg begynnte på Shape har jeg blitt anbefalt å få i gang sirkulasjonen flere ganger i uken ved hjelp av dette koppingglasset og oljen. Det er til tider ganske vondt, spesielt i de områden der man er kald (type utside lår). Man kan også merke at oljen som samler seg inni glasset blir mer og mer grå ettersom man drar den over huden, det er akkurat som vakumet drar ut endel slaggstoffer. Litt nasty, men også ganske fascinerende!

Etter å ha brukt koppingglasset og oljen jevnlig, så kan jeg merke at jeg har blitt varmere i hele kroppen og spesielt i de kalde områdene (rumpe, lår og lovehandles). Huden er også blitt mye smidigere og mykere, jeg kan faktisk se forskjell. Men det mest komiske var da jeg gjorde et lite eksperiment på egenhånd. Jeg bestemte meg for å behandle kun den ene hofta i en uke, for å se om jeg kunne merke noe forskjell. Og etter en uke SÅ jeg faktisk forskjellen med det blotte øye. Det var helt komisk., lovehandlesene var tydelig mindre på den ene siden. Så det var helt tydelig at dette gir resultater. Det skal også sies at jeg ikke gjør dette for å slanke meg, jeg er naturlig tynn og har ikke noe vondt av å legge på meg noen kilo. Men det er selvfølgelig alltid slik at man kanskje vil omplassere litt former. Smalere midje og litt større rumpe, ja takk! Så..koppingglass og denne oljen gjør susen!
------------------------------------------------
Do you have cold areas and slow sircualtion, typically on thighs and butt? Use a kopping glas and a good oil (I really love this one from Shape 4 Life). It really gets the blood flwing, you can feel your body warming up. The thighs gets toned and the skin softer. A perfect shape up before summer!

22 kommentarer :

Mina sa...

Hmm...det har jeg aldri hørt om. Funker det overalt på kroppen? Er alltid så kald på bena så lurer på om jeg skal prøve noe sånt..

Anonym sa...

Så glasset og oljen funker uavhengig av shape massage timene? :)

*SNYdesign sa...

Så spennende!!!:)

Ladybird sa...

Mina: jeg er veldig glad denne venninnen tipset meg. Jeg synes nok det er kombinasjonen koppingglass og denne massasjen som har gitt meg varemer føtter, da den massasjen virkelig setter sirkulasjonen i gang. Men jeg synes jo jeg blir varmere i hele kroppene av koppingglasset og, bare vanskelig å skille effekten fra hverandre så lenge jeg holder på med den massasjen :) det setter helt klart fart i blodomløpet ihvertfall!

Kjersti: ja jeg synes jo det da, det må jo tydeligvis gjøre det i og med at jeg kunne se forskjellen på hoftene mine med det blotte øyet. Shapemassasjen gjør jo virkelig susen den og, jeg har jo ikke noe mål om å gå ned, men jammen meg hadde jeg ikke gått ned 1-2 centimeter på midje, hofter og lår. Så det strammes tydeligvis opp både her og der. Men som du leste, det koppingglasset gjorde ihvertfall susen på den ene lovehandelsen min, helt komisk var det faktisk!

Ladybird sa...

*snydesign: det er faktisk ganske fascinerende hvordan det setter i gang noen prosesser i kroppen :)

Anonym sa...

Hehe, høres skikkelig snodig ut, men litt kult om det faktisk funker ;P Temmelig mye dyrere med de massagetimene, så å kunne få litt varmere rompe og lår (er jo kjempeofte kald der) vha egen innsats hadde ikke vært å forakte :)

Ladybird sa...

Kjersti: de timene koster, det er gjør de absolutt. Jeg kjenner flere som har begynnt på shape fordi de vil komme i gang med slanking og trening og har fått veldig fine resultater, fordi du får masse tips om trening og kosthold, rett og slett tips til hvordan man kan leve sunnere. Jeg gjør det for å få i gang sirkulasjon. Trener opptil fire ganger i uka, spiser sunt og har en aktiv jobb, men er fortsatt kald på visse områder. Jeg vil absolutt anbefale deg å starte med dette koppingglasset og gjerne oljen også, selv om den koster. Det var først da jeg begynnte med begge de at jeg virkelig så resultater. Det skyldes sikkert en kombinasjon av oljen og mer regelmessig bruk. Og uansett er det en rimeligere løsning enn å kaste seg på hele shapeprogrammet. Koppingglasset er jo også en engangsinvestering. men du, vær forberedt på at det ikke er en behagelig opplevelse i begynnelsen, der man er ekstra kald og har lite sirkulasjon er det virkelig VONDT! Heldigvis så merker man fort forbedring! Du må regne med å kjenne det på utsiden av lårene, det kaller terapautene for "møkkarenna"... he he he

Ladybird sa...

Og uansett så skal jeg love deg at du kommer til å sette pris på at noen bruker det koppingglasset på ryggen din, det er digg!

Anonym sa...

Tusen takk for tips =)
Har sendt avgårde en bestilling på olje og glass, og gruegleder meg til å sette i gang ;P

En bra blogg du har! Kjekt å følge med på den =)

Ladybird sa...

Ha ha ha...jeg skal love deg at du kommer til å kjenne det i begynnelsen. Også vil du føle deg veldig varm med en gang, deretter bli litt kald. Nesten litt sånn feberfysen. Det er bare kroppen som reagerer på varmeutviklingen. Og det kommer til å se ut som du har fått juling ;) Si fra hvordan det går da, nysgjerrig jeg vettu!

Tusen takk for , er glad du liker å følge med på den :) Det er veldig hyggelig å høre!

Anonym sa...

Så hyggelig å se at vår Shapemassage Metode diskuteres på nett :) Dersom dere som leser denne bloggen er nysgjerrig på behandlingen og ønsker å teste det ut så kan dere få en behandling til redusert pris hos oss i Solligt.2 i Oslo (Shape4life Instituttet) ut februar 09. Vis til websiden "Ladybird" når du bestiller time. Ha en fin dag! mvh, Line - Massasjeteraput/Klinikkdriver Shape4life tlf.: 22 12 84 90

Ladybird sa...

Personlig vil jeg anbefale Linda på kliniken på Røa, som er superhyggelig! det er der jeg tar mine timer. Telefonnummeret til den klinikken er 21 39 12 27. Hun er veldig flink, og det er nok mye mulig hun kommer med et lignende tilbud til dere ;)

Anonym sa...

Hei! Hvor får man kjøpt sånn olje og koppingglass?

Ladybird sa...

B: På nettsiden deres eller på klinikkene :)

Anonym sa...

Ok, takk for svar!=) Bruker du koppeglasset jevnlig fortsatt? Og i så fall hvor ofte? Og kan det brukes over hele kroppen? (Tenker på armer og rumpe i tillegg til lårene) Og vet du om det kan brukes sammen med andre "vanlige" massasjeoljer?

Ladybird sa...

B: jeg bruker det fortsatt ja, da det er en fin måte å få i gang sirkulasjonen og vedlikeholde. Tja...litt vanskelig å si hvor ofte, jeg får ofte noen innfall der jeg er veldig ivrig. Kanskje to dager i uken. Du kan fint bruke det på hele kroppen. Jeg har brukt den litt på overarmene, det er veldig vondt faktisk. Du bør være forberedt på at det er ganske vondt i begynnelsen, men når man får i gang sirkulasjonen i vevet så blir smerten mindre etterhvert. Og ikke gjør det dagen før du skal kle deg i bikini eller vise hud, du kommer til å få skikkelig blåmerker og blodutredelser. Hvor hardt koppen tar avhenger av hvor mye luft du suger ut av den før du setter den på huden, altså hvor hardt du klemmer på den gummidelen. Du kan fint bruke andre oljer, jeg har venninner som for eksempel bruker olivenolje. poenget er bare at koppen skal skli lett, slik at du slipper å dra for mye i huden. Det er antageligvis lurest å bruke en olje som også skal sette i gang sirkulasjonen, da får man dobbelt opp ;) Og vær obs på de områdene du har celluliter, regner med at du har det som alle oss andre, det kan nemlig se ut som cellulittene popper frem og blir ekstra synlige i begynnelsen. det er helt vanlig at de er mer synlige en liten periode, før vevet "roer" seg ned igjen og man får glattere og spenstigere hud. Du kan også regne med litt uren hud og litt tørstefølelse, ihvertfall hvis du er veldig ivrig med koppingen. det setter nemlig i gang en del prosesser i kroppen. S¨å bare trøst deg med at det ser litt verre ut en liten periode, men deretter blir det bedre! ;)

Anonym sa...

Da har jeg åsså bestillt :) er bra spent.

Ladybird sa...

Perlena: så spennede, si fra hvordan det går da ;)

Anonym sa...

...men hvordan brukes egentlig glasset? Har prøvd det en gang, men tror kanskje jeg gjør det feil, for gjorde ikke noe vondt ihvertfall...
Setter du det på en plass og lar det stå en stund, eller flytter du det rundt?

Ladybird sa...

Kjersti: For det første må dus møre inn huden godt med olje så du slipper friksjon. Deretter klemmer du ut lufte av den røde gummibobla, slik at det oppstår vakum når du setter glasset på huden. Jo mer luft du presser ut, jo mer vakum. Deretter drar du glasset over huden, frem og tilbake, i sirkel osv. Hold på en stund slik at huden blir rød og varm, du merker at sirkulasjonen settes i gang.

det varierer veldig hvor vondt folk synes det gjør. jeg synes det er litt godtvondt, mens jeg har venninner som synes det er forferdelig. Hvos vondt det er varierer også etter hvor på kroppen du gjør det. på ryggen er detsom regel bare deilig. På lår og rumpe kan det være ganske vondt, på magen og hofta synes ikke jeg det gjør noe vondt. Hvos det er vondt henger ofte sammen med hvor det er dårlig sirkulasjon.

Men husk at du må holde på en liten stund før du får jobbet opp litt sirkulasjon ;)

Anonym sa...

Tusen takk (nok en gang) for tips :) Prøvde det ut før i dag, og ble både rød og varm (men verken særlig vondt el blåmerker, heh, men det er jo bare bra). Så tror det ble litt mer riktig enn første gangen jeg prøvde. Blir spennende å se om det funker når jeg får gjort det en del ganger =)

Ladybird sa...

Kjersti: Det er ganske fascinerende, ikke sant? Er litt misunnelig på deg som det ikke gjør noe vondt på altså. Vær obs på at huden kan se litt verre ut en periode, før den blir finere. Og du, det er bare hyggelig å kunne hjelpe. Si fra hvordan det går etterhvert da ;)