Sider

12.02.2009

Stella+Adidas 2009








Photos: nitrolicious
Jeg har en stor forkjærlighet for Stella sine sporty kolleksjoner i samarbeid med Adidas. Det er riktignok ikke alltid jeg prioriterer å bruke så mye penger på treningsklær, men mange av jakkene kan man fint bruke til hverdags.
-------------------------------------------------
The collaboration between Adidas and Stella McCartney are still strongly addictiv. Excersice never looked that great before.

6 kommentarer :

*SNYdesign sa...

Loving it! Og helt enig, de er så flotte at man kan bruke de til hverdags:)

Ladybird sa...

Det er rålekkert, så feminint og fint, perfekte passformer. Loving it, deeply ;)

Anonym sa...

Ja enig. Så mye fint å finne. Da jeg var i roma hadde de så godt utvalg på en butikk, bare synd jeg hadde handlet alt for mye i andre butikker.....

Kamilla sa...

Jeg har så lyst til å bare ha treningstøy derfra, hehe. Vet du hva prisene ligger på? Og hvor det selges i Oslo/østlandsområdet?

Ladybird sa...

Camille: Åhhh...heldiggrisen som var i Roma da, der er det nok å bruke pengene på ;) Stella kolleksjonen er fantastisk, skulle gjerne hatt hele...

Ladybird sa...

kamilla: det hadde jammen meg ikke vært meg i mot heller. Men spørs om jeg hadde hatt samvittighet til å svette ut de klærne ;) I oslo kan man finne ganske my av kolleksjonen på Ladysport, like bortenfor youngstorget. I nærheten av makeupbutikken Visage, hvis du vet hvor den ligger. Den er ihvertfall å anbefale ;)