25.08.2009

FuglekvitterDet hender det lander små søte fugler på skulderen min og hvisker meg gode nyheter og tips i øret. Nå har jeg tre av disse tipsene på lager. To av de får jeg ikke si enda (det gjelder H&M+Jimmy Choo og en annen kjede som kommer med et svært spennede samarbeid), men det siste tipset måtte bare deles med en gang. En musikalsk søt fugl hvikset et lite tips til meg, som kan få de fleste jenter til å få frysninger over hele kroppen. Nemlig dette Youtubeklippet, der Florence and The Machine fremfører "You got the Love" live. Noen kjenner vel kanskje igjen denne fra Øya? herlig låt. Herlig fremført av et stykk rå dame.
---------------------------------------------------------------------
I think every second girl loves "You got the Love" tune from SATC. Florence and the Machine got a brilliant cover of this tune, check it out. Enjoy!

6 kommentarer :

Tirill sa...

Det der må jo være hele vår jentegenerasjons "kampsang"!
Fantastisk!

Ladybird sa...

ThemeT: Yepp, det er sangen over alle sanger ;)

Tone sa...

Ja, kul dame, men originalversjonen av sangen er mye bedre.
Digger bloggen din, er innon og sjekker den hver dag. Keep up the good work!
Hilsen fra Gjøvik

Ladybird sa...

Tone: Dama er helt rå, jeg ble helt fascinert første gangen jeg så henne. Fantastisk stil. Og jeg liker coverlåtene hennes veldig godt, de har en kant og en det er et eller annet veldig fascinerende med stemmen hennes...me likey ;) Og en så griserååååå sang tåler litt nye versjoner, dog få når opp til originalen. jeg synes personlig dette var en flott versjon som traff noe i meg.

Så hyggelig å høre, det setter jeg veldig pris på :) spesielt fra noen i hjemlige trakter ;)

Tone sa...

Ja, er enig med deg i at dama er rå!:) Og definitivt en inspirasjonskilde stilmessig!

Ladybird sa...

Tone: Dama er jo helt fierce, masse inspirasjon å hente her! ;)