Sider

01.08.2009

Nye blonder...


Photos: ladybird
Jeg plukket med meg en blondebody på H&M sitt salg. Siden jeg fortsatt angrer på at jeg ikke kjøpte den på American Apparel i Barcelona.
------------------------------------------------------------------
A lacebody came home with me today. From H&M.

10 kommentarer :

linda-mari sa...

Jeg elsker blondeoverdeler, spesielt med bare BH under:)

Barbro Andersen sa...

Ooooh, jatakk! Har bare sett den på TopShop, trenger en sårt!

AX80 sa...

A great compliment with high waisted shorts. You should check out Chloé! :)

Miiicha sa...

ooh love it!

Jeanette sa...

enig med Linda-Mari, utrolig kult med bh under! Og den oransje kjolen fra hm trend var awesome! :D

Ladybird sa...

linda-mari: me to, og helst en enkel t-shirt bra i sort eller nude. Sort fungerer egentlig best ;) Får se om jeg drister meg ut i offentligheten kun dekt av blonder da...

Barbro: da må du sjekke ut nærmeste H&M undertøysavdeling, pronto! Der henger de nemlig på salg ;)

AX80: I agree, that look is amazing. I love those chloé shorts...so feminine and beautiful!

Miiiicha: Me to ;)

Jeanette: Takk takk, kjolen falt godt i smak i heimen også. Blonder er stilig ;)

Anonym sa...

gleder meg til å se bilder av hvordan du bruker denne! den ble med meg hjem for et halvt år siden (ikke på salg) og jeg tar den frem hele tiden, men feiger ut ;) Hilsen "jumpsuit-på-rema-jenta"

Ladybird sa...

Buksedress jenta! Jeg tenkte faktyisk på deg i går, om du bodde her i området og om jeg ville kjenne deg igjen ;) Jeg skal leke meg litt med denne bodyen og de om jeg finner noen kombinasjoner jeg liker. Det er et slikt plagg som er fantastisk på alle andre, men ikke like fint på en selv ;) men jeg tror jeg har noen antrekk på lager :) De kommer! Nå skal jeg sette meg på toget og stikke til svigers, derfor droppet jeg blondene i dag ;)

Anonym sa...

svigers og blonder er kanskje ikke en match. har foresten brukt den en gang - på date med mannen min - og han likte det :) hadde på meg stort posete sort skjørt (litt ballerina) fra acne (høyt liv er genialt til slike topper).

jepp, jeg bor i området ja :)

Ladybird sa...

He he he...nei jeg hadde følt meg litt naken hos svigers i denn her ;) Så festlig at du skulle nevne det med mannen din, kjæresten min var nemlig bortreist når jeg hadde dette antrekket og da han kom hjem insisterte han på at jeg skulle ta på igjen den bodyen, den falt godt i smak ;)

Kan se for meg at det funker godt med skjørt med høyt liv, jeg følte meg nemlig ganske frisk og freidig på begynnelsen av dagen, men etterhvert tok jeg meg selv oi å dra buksa litt oppover og snurpe cardiganen rundt meg ;)

Så høyt liv og blondebody er noe jeg skal teste ;)