Sider

22.08.2009

Topshop + Norge = sant

Photo: Googlet
Kontrakten er signert og jakten etter lokaler er intensivert, i løpet av 2010 er Topshop sin første norske butikk på plass i Oslo. Hadde jo vært ekstra moro om det skjer samtidig som Topshop lanserer Fam Irvoll sin kolleksjon. Les mer om Norgeslanseringen av Topshop her.
----------------------------------------------------------------
It is a fact. Topshop is finally opening their first shop in Norway. Oslo will be the location of the first store, and it will open during 2010. I hope the store will be in place in time for the collaboration between Fam Irvoll and Topshop.

7 kommentarer :

Rebekka-Jennie sa...

Så utrolig bra ! Dem har så mange fine klær :)

Anonym sa...

Yeah!! Håper den blir litt større enn den som ligger på Strøget i København da. Men uansett blir det knallbra med Topshop her! Gleder meg:)

Anonym sa...

Det er noe av det verste som kunne ha skjedd! det blir jo megagøy å shoppe på topshop (i london i juli) neste sommer nå hvertfall.

Mari sa...

HURRA!! :DD

Ladybird sa...

Rebekka-Jennie: er på tide at oslo kommer etter sine naboland ;)

Anonym: Vi kan vel ikke regne med at det blir noen Oxford takter akkurat ;) men vi kan jo håpe den blir større enn noen av de minste filialene. Jeg har litt sansen for den på Fisketorvet i Køben, til å være en liten Topshop er den en av de bedre.

Anonym: Jeg forstår synspunktet ditt veldig godt, men jeg er ikke enig. For Topshop i Oxford Street vil alltid være i en annen lige enn noen Topshop vi får her til lands. Topshopavdelingene som er i den andre skandinaviske storbyene er preget av basekolleksjoner og noen gode funn, det er uansett Oxford du må til for å få den ultimate Topshop opplevelsen. Så dette synes jeg bare er positivt for Oslos som shoppingby.

Mari: blir morsomt!

Barbro Andersen sa...

I can't wait :D

Ladybird sa...

Barbro: yeeeeaaaay ;)