10.02.2011

A&C FAM + A&C = SANT

Photos: A&C
Fam Irvoll har designet en smykkekolleksjon for A&C, og den kan lett beskrives som fargerik, lekende og i ekte Fam stil. Kolleksjonen lanseres i alle A&C butikker og noen utvalgte forhandlere mandag 14.februar.
 Har du lyst til å vinne dette søte cherry-armbåndet?
Det eneste du trenger å gjøre er å gi meg noen korte linjer om hvorfor du digger Fam Irvoll!
Jeg digger henne fordi hun er annerledes, sprelsk og for at hun gjør mote gøy!
Legg igjen en kommentar eller send svaret til ladybirdsnest@hotmail.com (merk mailen Fam Irvoll)
Jeg trekker ut en vinner i slutten av helgen! Tvi tvi!
Konkurransen er avsluttet og en heldig vinner er trukket ;)
The norwegian designer Fam Irvoll are launching her jewelrycollection from the collaboration with A&C the 14 of february. The collection can be bought in any A&C store and some other handpicked stores from that date. Luckily, I've got one cherry-bracelet for one of you darling. Just answer one question: What do YOU like about Fam Irvoll? Post it in the commentfield og send it to ladybirdsnest@hotmail.com. I'll pick a winner this weekend!
A winner is picked ;)

14 kommentarer :

Vibbis sa...

Jeg digger Fam fordi hun ikke tar seg selv så høytidelig, har en fargerirk smak og fremstår som trygg på seg selv!

Vibeke sa...

Jeg digger henne fordi hun stod på og kjempet seg frem til hvor hun er i dag, når "alle" tvilte.. Og så gir hun farge til hverdagen :)

Marie sa...

Fam Irvoll er awesome, fordi det hun lager er så fargesprakende, spesielt og det skiller seg ut på en helt egen måte. Det er ingen som har gjort noe lignende før henne, men hun klarte det VIRKELIG BRA!
Alt er så søtt og fint!

Linn sa...

Jeg digger Fam Irvoll fordi hun kjører på og gjør sin egen greie. Hun lar seg ikke stoppe av det andre mener, men står på sitt og gjør som hun vil. Så mye farger og lekenhet skaper glede:) Hun inspirerer meg til å tørre å kle meg i det jeg selv ønsker, og ikke hva andre ønsker at man skal gå med. Om det er ballerinaskjørt og paljetter på en mandag så gjør vel ikke det noe. Jeg kler meg som at hver dag er en fest!

Karobaro sa...

For en herlig kolleksjon! Jeg har sett på den på nett nå og er forelska.

Jeg beundrer Fam Irvoll for hennes evne til å designe med barnlig lyst! Hun gjør meg glad! Produktene hennes skiller seg ut på en positiv og etterlengtet ikke-konservativ måte. Hun har en helt egen signatur på alt hun produserer og jeg er stolt av at hun er en norsk deigner. Bedre ambassadør skal man lete lenge etter.

2nigirl sa...

Im digging Fam Irvoll coz she makes a really colorful items and i like that. Its so unique.

Janne Kristin sa...

For et herlig armbånd!

Fam Irvoll er leken og livlig. Elsker at hun går mot strømmen og gjør noe som er helt eget og unikt. Fargene og de gøyale og sprø plaggene er bare utrolig sjarmerende og kan få en hver kvinne til å trekke litt på smilebåndet. Og det mener jeg vi jenter må kunne unne oss inni mellom :)

Victorias Inspirasjon sa...

Jeg digger henne fordi hun har laget godterismykker! I love candy ♥

Monica sa...

Jeg drigger Fam Irvoll fordi designet hennes er farkerikt og popart-inspirert :)

Elisabeth sa...

Fam Irvoll er banebrytende og vågal,hun kjører sin stil uavhengig av hva folk måtte synes om den.Digger kolleksjonene for A&C:)

tonjegf sa...

Hun er fresh og får deg til å få frem barnet i deg. Elsker fargene og fantasien hennes. Jeg er sikker på at min datter på tre vil elske det like mye som meg om jeg vinner:) tonje

Katrine sa...

Jeg digger henne fordi hun er fargerik, ydmyk og ekte!! Og hun tør å skille seg ut :)

Frøken Farmer sa...

Som atypisk sauebonde digger jeg Fam Irvoll mest av alt pga. denne genseren: http://3.bp.blogspot.com/_YKK_bj-etVw/SZRhKOgI7gI/AAAAAAAACpU/r8dagrEIIUQ/s1600-h/suegenser_famirvoll.jpg ;)

Anonym sa...

Jeg digger henne fordi hun er Original og tør og skille seg ut. Syns hun er Topp. Og måten hun leker med farger, mønster får tom meg til å ville bli like søt som en cupcake;)