16.02.2011

Leila Hafzi - Royaye Sefid II Fall/Winter 2011/12

Photos: ladybird
Leila Hafzi og kjolene hennes. Det er noe eget over hennes design. Mange penkjoler og festkjoler har en tendens til å bli litt for mye, litt for søtt, litt for feminint, litt for tacky... Leila Hafzi sine er perfeksjon.  Nok en gang beviser hun at hun er den norske dronningen av eleganse. Og jeg blir fascinert. Jeg er ikke av typen som har drømt om bryllup gjennom hele oppveksten og har sett for meg hele seansen, men når disse flotte kjolene svinser forbi, da blir til og med jeg litt giftesyk. Jeg får lyst til å gå barbeint ned ei strand, med langt viltert hår og røffe Bjørgsmykker...iført en nydelig Leila Hafzi kreasjon. Ikke uventet leser jeg at kolleksjonen er inspirert av "the new bride", bruden som gifter seg på stranda eller i en fantastisk hage, med masse villblomster og flate sandaler. Bohemsk og elegant. Visningen ble ikke noe mindre vakker av at Christel Alsos bidro med solosang...sukk. Jeg ble virkelig betatt!
Leila Hafzi, the queen of extraordinary dresses. With a bohemian feel, perfect for beachwedding or that special day. I fell completely in love with the collection. Even started dreaming of wearing one of these dresses as a bride. And I am really not that marrying type. But who could resist a beachwedding in a dress like this? I'm in love.

10 kommentarer :

maria sa...

WOW.
Det vakreste jeg har sett.

Christel Alsos sa...

Kjolene hennes er helt magiske. Jeg er bergtatt! Klem:)

...love Maegan sa...

wow. just so pretty!

linda-mari-motestudent i London sa...

Leila er så flink!!

Airam sa...

Så nettopp video av visningen og WOW! Jeg skulle egentlig være med og hjelpe til backstage gjennom skolen, men så klarte jeg selvfølgelig og bli kjempesyk og måtte holde meg hjemme i senga. Gjett om jeg er bitter, for den visningen der var NYDELIG.

Katrine sa...

Forstår godt hva du mener!! hjelpemeg for noen fine kjoler :) Spesielt godt likte jeg de hudfargede.. Du hadde blitt en vakker brud!!

Luisa sa...

Kjolene er som en drøm!

Veronica Lauritsen (23) sa...

Hehe,ja det er mulig..jeg så mange kjente fjes,men var litt små stresset og fløy litt rundt omkring:P
Var utrolig mye flott å se i går syntes jeg,spesielt drømme kreasjonene til Leila og NINA,den var rå!:) Ses kanskje i dag,skal på Maggie Wonka!

Anonym sa...

Jeg tenkte akkurat den tanken da jeg scrollet nedover bildene, før jeg kom til teksten din: "Hvem vil ikke gifte seg når de ser disse kjolene??" :-) Nydelig.

Ladybird sa...

Maria: helt nydelig, man blir alltid veldig betatt av Leila sine kreasjoner :))

Christel: Du var så vakker og sangen din gjorde opplevelsen helt ultimat. Nydelig frøken!

Love Meagen: I can easily see you dressed in one of these beauties ;))

Linda-Mari: hun er fantastisk flink, virkelig funnet sin greie :))

Airam: Så trist! Det var en superfin opplevelse. Får håpe formen er bedre nå, og at du kanskje har fått med deg litt av OFW ;)

Katrine: de er jo helt fantastiske, lett å forelske seg i...selv for ei som ikke har tenkt på å gifte seg med det første ;)) I en slik en så blir man garantert nydelig ;))

Luisa: rett og slett!

Veronica: jeg hadde ikke mulighet noen flere dager enn onsdag. håper du har kost deg på resten av uka ;)) Plutselig sees vi igjen ;))

Motejournalisten: Man kan begynne å drømme av mindre ;))