13.02.2011

Sunny days

Photos: Ladybird
Det har vært mye solbrillefokus den siste tiden, med svippturer innom Synsam sin pressevisning av solbrillemoten denne våren og Luxottica-eventen jeg tidligere skrev et innlegg om. Jeg synes solbriller er litt vanskelig. For det første skal de passe ansiktsformen min (les: bollekinn og høye kinnbein er ikke alltid solbrillers beste venn), de skal fungere i flere sesonger, de skal samtitdig ha litt kant. Og jeg prøver alltid å styre unna den største solbrilletrenden, slik at jeg slipper å se samme solbrille på annenhver jente jeg møter på gata. 
Årets solbriller passer meg godt. Jeg liker at pilotbrillen fortsatt er i fokus, den har vel forsåvidt blitt en basebrille. De runde Jon Lennon solbrillene er kjempekule, men jeg står nok over den trenden. Jeg er klar for kitteneye looken, i en subtil variant. Ellers er jeg superglad for at de flashy logoene er erstattet av mer diskrete typer eller no-logos. I forbindelse med de siste ukenes solbrilleventer så har det også vanket noen nye solbriller, og dere skal selvfølgelig få se hvilke briller jeg plukket meg ut, så fort de ankommer!
Jippi, nå kan solen og våren bare komme!
I've been to several pressevents showing of the trends of sunglasses 2011 lately. Aviators are still strong, those round Jon Lennon glasses are certainly back in biz and kitteneyes are big. Love the absence of flashy logos and diversity in styles. I even got to pick out some favourites to bring home, and yes, I'll post some pics as soon as I get my hands on them. Come sun, come spring!

2 kommentarer :

Sara sa...

Aah, håper det ikke tar så lang tid før de kommer ;) Så deg ikke på Synsam-eventen :O :/

Ladybird sa...

Sara: jeg er skikkelig gira på at de skal komme, gleder meg masse ;)) Så deg ikke, da hadde jeg kommet bort og sagt hei ;))