22.02.2011

Hodepryd

Photo: Googlet
Jeg er veldig flink til å pryde hodet med skjerf om sommeren, men glemmer det litt nå i den kalde årstiden. det er det ingen grunn til. Ta en titt på disse videoene hvis du trenger litt inspirasjon på hodepynt-fronten.
I love head scarfs. And I hope these tutorials will remind me to use it more often.


6 kommentarer :

Annabel sa...

Inspirerende! Utrolig fint å knyte skjerf rundt hodet og superbra med litt veiledning. Skal definitivt kopiere denne looken til våren:)
Har du noen tips til hvor man kan finne fine skjerf?

Linda sa...

hehe:) Stilig filmer.
Hun med kort hår passet jo alt best, jeg har langt hår, tviler på alt er like fint på meg. Tror kanskje jeg skal prøve noe av det bare for å se om det blir bra:) Takk for tips, og veil;)

Tessi sa...

For et vanvittig nydelig bilde!

x tessi

Ladybird sa...

Annabel: Veldig god inspirasjon og et aldri så lite spark bak til å teste denne looken ;) jeg kjøper som regel skjerf vintage, synes de ofte har mest sjel. Ellers har jeg arvet noen favoritter fra gamle tanter og lignende...Også har man jo Zara og H&m som innimellom kommer opp med noen rikitg fine noe, hvis man ikke vil legge litt ekstra penger i de da ;) jeg har kjøpt et Matc Jacobs på Ebay blant annet ;))

Linda: jeg synes det ser veldig bra ut både til langt og kort hår jeg da, verdt å teste ut ;) Finner alltids en look som kler deg :))

Tessi: jeg falt for det ;)

Anonym sa...

Skjerf på hodet er fantastisk, og underbrukt av meg i alle fall! Takk for inspirasjon! :-)

Ladybird sa...

Motejournalisten: da får vi begge skjerpe oss fremover og gå for mer skjerf ;)