17.08.2011

Les jeans de Chanel

Photo: Chanel
Blue Rebel, Coco Blue eller Blue Boy. Jeg er ikke helt sikker på hvem som er favoritten. Tror jeg holder en knapp på Blue Rebel. Disse tre blåfargene er ihvertfall en del av Chanel sin limited collection som lanseres i forbindelse med Fashion Night Out. Selv om jeg ikke synes kvaliteten på Chanel lakkene er tipptopp, så blir jeg alltid fristet når de kommer med nye farger. Les jeans de Chanel.
Blue rebel, Coco Blue or Blue Boy. Have you picked a favorite. Mine is Blue Rebel. I think... These three blue polishes are a limited collection released at Fashion Night Out. Les jeans de Chanel.

6 kommentarer :

Camilla sa...

De var fine! :) Tror ikke jeg har sett så fine blåfarger på neglelakk før.

Ingvild sa...

Oj, de var veldig fine :) Kommer de til Norge? Eller blir det som de Chanel sine Khaki som var vriene å få tak i? :)

Girl living in Oslo sa...

Jeg vil ha alle:)
Har akkurat tatt på meg Blue Satin....
Ha en fin helg...

Mira sa...

Åh de var skikkelig fine!

Lenge siden jeg har sett deg nå. Skal du på noe denne uken? :)

Anonym sa...

Jeg er enig med deg om kvaliteten, men de skal absolutt ha skryt for at de er så godt pigmentert. Jeg er fan av å ha to lag lakk på, men jeg er fast bestemt på at man kan komme unna med kun et lag med disse lakken :)

Flotte farger på disse også, og Blue Rebel falt mest i smak hos meg.

Ladybird sa...

Camilla: veldig fine, veldig chic til blå å være ;)

Ingvild: det er samme greia som Khakis, limited ;)

Girl living in Oslo: Blue satin er kjempefin, den har jeg og ;))

Mira: De er råfine! Mira søte, jeg har ferie nå, så jeg reiser til hellas på onsdag. Prioriterer gresk salat og strandliv foran motemaratonet ;)) Håper du får blirr med på mye moro og at vi snart sees igjen, søte deg :)

Catharina: Er enig med deg, to lag er max for min del. Blir alltid kluss med det tredje laget. Chanel er gode på fargene og mettheten på de fleste av fargene, men varigheten er bånn i bøtta ;)) men jeg ender opp med å kjøpe de igjen og igjen...dog er mer glad i Essie og OPI! ;)