20.08.2011

Metallisk magi


Denne videoen ble jeg skikkelig fascinert av. For det første så snakker hun så vakkert portugisisk, for det andre så la hun øyeskyggen på en måte jeg aldri har sett før. Legg merke til hvor hun legger den mørkeste skyggen. Det ble jo sååå fint!
I was so intrigues by this video. her beautiful portuguese, those metallics and the way she put on that darkest shade. Never seen someone do that thing with eyeshadow before. And it looked amazing!

3 kommentarer :

Q sa...

Jeg har zoom lash, men får den ikke til å funke. Jeg får spider legs av den. :/ Antageligvis fordi jeg har heeelt lyse vipper, så jeg må legge den på fra innerst til ytterst, og ikke slik som frk. Brasil gjør. Får jobbe litt mer med den, så kanskje jeg får den til å funke.
Jeg ble iallefall inspirert til å begynne å bruke litt mer sminke igjen! I sommer har det bare vært maskara og solpudder. Kjekt, men det blir kjedelig i lengden.

Synnøve sa...

Oi, overaskende fint! Først tenkte jeg" men kjære deg, nå ser det ut som du har øyenbryn langt ned i øyet" men resultatet ble flott!! :)

Så må jeg bare spor av litt for å fortelle at jeg liker bloggen din mer og mer for hver dag! Jeg har fulgt deg lenge, men litt mer sporadisk tidligere. Nå derimot, ikke en dag uten litt ladybird ;)!!

Klemmer :)

Ladybird sa...

Sunniva: jeg har aldri testa den Zoom lash. Er forresten veldig sær og kresen på mascara. Gleder meg til noen sminkefrie uker på ferie nå og deretter begynne å sminke seg litt igjen. Håper å finen noen nye sminkefavoritter i løet av høsten. Vurdere å ta et lite sminkekurs og, siden jeg er helt noldo på å legge øyenskygge ;)

Synnøve: Så utrolig hyggelig lesing søte deg! Det setter jeg stor pris på å høre! :) Jeg var også veldig skeptisk da hun begynte å legge skyggen inne i øyekroken, men det ble jo kjempeflott! Spørs vel om det blir like bra når jeg skal gjøre det selv ;))