09.08.2011

Pretty in Pink

Photo: ladybird
Jeg er svak for knallrosa. Og tar derfor med meg denne knallrosa strikkegenseren fra Zara inn i høstsesongen. Fin til jeans, et avslappet maxiskjørt eller over en kjole.
I love hot pink. This sweater from Zara was the way I like it. Hot pink, heavy knit and a perfect splash of color this Fall.

9 kommentarer :

Q sa...

Jeg så den der da jeg var på Zara i Trondheim før helgen, men lot den henge. Angra selvfølgelig på det, og klikket den hjem på søndag kveld! Gleder meg til den kommer. :)

Luisa sa...

Utrolig fin!

Trine sa...

Superfin!
Falt helt for den selv for en stund siden og skulle kjøpe den på nett (de har ikke Zara her jeg bor), men nå er den bare igjen i str M.... Kan jeg spørre deg hvordan den er i str? Klarer ikke å glemme den, så lurer på om det er bedre å svømme litt i en stor knallrosa genser enn å ikke ha en i det hele tatt... ;-)

Trude sa...

Den var helt fantastisk fin!

Camilla sa...

Nydelig. Digger rosa. Den blir fint til høsten:-)

Rock'n Roll Ballerina sa...

Vil ha:) kjempe fin!

Amila sa...

Me like!

Vibbis sa...

Veldig fiin! Takk for tips : )

Ladybird sa...

Sunniva: da er det jammen meg bra man har en nettshop som kan redde oss i de øyeblikkene vi har latt et drømmeplagg henge ;))

Luisa: jeg digger den ;))

Trine: jeg har den i medium, ville ha den litt stor! :) Størrelsene på Zara er alltid litt funky, så ofte jeg bruker helt andre størrelser enn jeg vanligvis ville gjort. Denne var det ikke så står forskjell på i støørelsene, litt hipp som happ om jeg tok s eller m. ;)

Trude: har blitt skikkelig glad i den ;))

Camilla: Skal bli digg å gå inn i ny sesong med noen knallfarger!

Rock'nRollBallerina: det er jo en helt fantastisk nydelig farge til deg, den burde du kjøpe!

Amila: Thumbs up ;)

Vibbis: ble det genser på deg? :)