07.08.2011

Pst...I got something for you!Photos: ladybird
Jippi, se hva jeg har til en av dere! En Multistyler fra Remington. Med denne kan du både rette, krølle, lage volum i håret, lage bølger... alt på en enkel måte. Jeg er selv inne i en periode der jeg liker å krølle håret mitt, jeg synes alltid det gir en ekstra fin effekt på sommerbleket hår.
Så hva skal til for å vinne denne Multistylene da? Jeg vil ha ditt beste hårtips! Det kan være et produkt, en frisyre, en hjemmelaget maske, hva som helst! Legg igjen  tipset i kommentarfeltet eller mail det til ladybirdsnest@hotmail.com
Tvi tvi!

Vinneren er kåret. Gratulerer så masse til Fru. Trippel!

Yeah, look what I got for one of you lucky ones! A Multistyler from Remington. Curls or waves, sleek style og max volume. You decide, it's easy to achieve with this Multistyler. So, how can this one come your way? 
Just tell me your best hair tip! It could be your favorite product, a procedure...anything concerning hair. Bring it on! Leave a comment here or send my an e-mail at ladybirdsnest@hotmail.com.
Good luck!

Congrats Fru.Trippel. You won!

27 kommentarer :

Line S. sa...

Mitt beste hårtips er desidert Batiste tørrshampo. Jeg er komplett avhengig, den fikser alt, er det et produkt jeg alltid har med meg er det dette. Man ser nyfønet og stylet ut etter en omgang med den og så er det så enkelt. Volum ,hold og freshet får man med engang!!Love it

L sa...

Bumble and Bumble Brilliantine! Kan brukes i ferdig stylet eller håndkle tørt hår. Demper flyvehår, gir håret glans uten å fette (det er en creme, så den er mye mattere enn de shinesprayene jeg aldri klarer å fordele i håret) og samler sprikende tupper. Den kan også brukes til å klemme inn krøller, hvis man har naturlig fall, anything goes. Og det beste av alt: Den varer i evigheter.

Fru Trippel sa...

Moroccan Oil- ingen over, ingen ved siden:) Kan brukes i både vått og tørt hår. I mitt typiske nordiske hår gir den både glans og liv uten å tynge eller gjøre håret fett. Avhengig:)

Julie sa...

Mitt beste hårtips er OSiS Dust It! Selv på en dårlig hårdag er det bare til å strø litt av dette produktet i håret og så kan du forme det slik som du vil. Man kan også bruke det for å få saltvannshår som varer hele dagen! I tillegg legger håret seg velig fint. Absolutt et must!

Ingvild sa...

Vaske håret en gang i uken med Lush sin Big shampo! Den fjerner så alt av rester fra produkter du har hatt i håret ditt i løpet av uken, og så avslutte med Aromachologie Repairing Mask fra L'Occitane! Da blir håret mitt så mykt og godt.. (: For en kjempeflott premie !

Stine sa...

Mitt favorittprodukt for håret er definitivt Potion 9 fra Sebastian. Spesielt nå på sommeren da håret jeg gjerne vil at håret seg se naturlig og fresht ut er den genial. Jeg jobber bare litt av produktet inn i håndkletørket hår, klemmer opp håret litt og lar det lufttørke. Voila - ready to go! :D

Sunniva Braaten sa...

Mitt hårtips er hårmaske med honning og banan! Mos 1-2 bananer og ha i 2-3 spiseskjeer med honning. Rør sammen og ha i håret i en halvtime, så vask ut. Håret blir helt utrolig mykt og glansfullt. I tillegg blir det sterkere. For meg som jevnlig har bleke striper i håret, er dette et must.

I tillegg å spise sunt, vitaminrik kost :)

Elisabeth N sa...

Mitt favoritt hårprodukt er ganske enkelt Kids balsam sprayen fra Natusan! Venninnene mine ler alltid litt av meg når jeg drar den frem når vi er på jentetur, men med mitt litt tykke hår er det ingenting som hjelper bedre på nyvasket hår som alltid blir litt flokete. Den tynger ikke på håret, og det er en fryd å børste gjennom det! Det er desidert det hårproduktet jeg har brukt lengst, hvertfall i 15 år, og jeg greier meg fortsatt ikke uten!

Ellen-Kristine sa...

det er ikke akkurat et produkt, men heller noe jeg gjør for å få litt rufsete hår (som jeg liker veeeeldig godt).. Jeg legger meg med vått hår! ikke dryppende rett-ut-av-dusjen hår, men ca håndkletørt. håret mitt blir litt rufsete og serr laid-back ut. har i litt hårspray, rufser til og good to go! enkelt og tøft.

Vibbis sa...

Mitt beste hårtips er Redken Extreme hårkur. De små mørkeblå "ampullene" redder håret mitt gang på gang og utgjør mirakler. Det blir sterkt, fint, blank og sunt! Og så lukter den litt av honning....hmmmm!

Stine S sa...

Jeg vil gjerne komme med mine to beste hårtips ettersom jeg ikke klarer å velge. Bumble and Bumble sin styling creme er fantastisk for mitt typisk nordiske flate hår. Jeg masserer den inn frør jeg føner håret, og så får håret mitt fint volum som holder seg over flere dager! På dårlige hårdager er jeg overlykkelig over at det finnes tørrshampo. Da bruker Batiste sin tørrshampo for brunt hår og så knytter jeg gjerne er tørkle rundt hodet. Da blir jeg good to go til tross for kjipehår :)

Anonym sa...

Billig og bra - saltvannsspray fra H&M, Proffs, helt inne ved hårrøttene når det er tørt, deretter føne håret med hodet opp ned til sprayen er tørket. Dette gir genialt og flott volum og dette produktet lukter godt fremfor annen saltvannssprayer :-) Mia

Catrine Håland sa...

Jeg elsker når håret mitt har fine slakke red carpet-krøller som både gir litt mer fylde og liv i håret mitt. For å få det, så deler jeg håret inn i 4-6 seksjoner når håret er nesten tørt. Jeg tar en seksjon og snurrer fra toppen av hodet og nedover. Snurrer helt til enden og fester den sammen med seksjonen ved siden av. Sånt blir det krøller av over natta :) Fixer med spray.

Et annet triks jeg gjør for å hindre masse flyvehår er å ta hårspray i hendene og gre lett på håret med hendene. Det demper flyvehårene, uten at du merker noe til hårsprayen.

Solveig sa...

Hei. Jeg smører faktisk håret inn med en god olje, som regel olivenolje, før jeg trener. Ikke hver gang, men et par ganger i mnd (kommer an på hvordan håret føles)Det ser litt vått ut da, men det gjør jo ingenting. Blir jo svett likevel ;)Håret blir glatt, blankt og deilig og tåler helt klart behandling av en Multistyler fra Remington :)Ha en fortsatt fin sommer!

Anna sa...

Jeg sverger til biosilk sin silkeserum, lukter herlig og det temmer mitt fryktelig tjukke hår! Men favorittipset mitt er rett og slett å føne håret opp ned. Det gir volum og håret legger seg kjempefint, det blir nesten litt Hollywoodkrøller. Absolutt mitt favorittips!

Solveig sa...

For ekstra glans en gang i blant pleier jeg å ha et rått egg i etter jeg har shamponert. Lar det sitte litt i før jeg skyller det ut. Et tips som har gått i arv i familien! :)

Rita sa...

Mitt beste tips er å spise sunt og ta vitaminer! Det er så lite fancy og desverre ikke ett vidunderpulver man bare har i håret..men det er det som fungerer best. Skal man ta best mulig vare på håret sitt så er det måten å gjøre det på:)

Trine sa...

Jeg lo godt av venninna mi som begynte å bruke bodylotion i håret for å få glans i det da vi var fjortiser. Merkelig nok fungerer det fint både for å samle svevende tupper og for å få litt shine i håret (dersom man er lett på lanken, vel å merke). Så jeg måtte fint bite i meg latteren.. :) Dette fungerer forsåvidt best med en lett bodylotion - jeg sverger til L`oreal Nutrisoft, har hittil fremdeles ikke funnet andre som fukter like bra like lenge!

Synnøve sa...

For en super konkurranse!! Du er vel jammen snill med leserene dine :) Mitt beste hårtips er rett og slett og invistere i en god børste, og da ikke hvilken som helst børste, men Mason Pearson sin. Den er helt utrolig!! Har brukt min i et år ca, og kommer aldri til å bruke en " vanlig" børste igjen :) Floker som jeg før brukte flere minutt på å få ut (spesielt i fuktig hår ), forsvinner nå på sekunder. I tillegg bedrer den hårets kvalitet over tid, og får småhår til å forsvinne når du børster det ;)

Nok reklame fra min side :) Håper du nyter siste rest av sommeren! Takk for mye alt du deler. Du inspirerer!

Synnøve sa...

* Takk for alt du deler, skal det selfølgelig stå ;)

Stine L. sa...

Det beste tipset mitt, er vist eg føler at håret mitt er flatt og kjedeligt ein dag, bruker eg OBH Nordica sin bølgetang, og bølger heile håret mitt.
Da får det fantastisk volum, og ser så masse beire ut :)

Siven sa...

Volumskum i hådnkletørt hår, klem håret godt sammen og føn opp ned. Ikke gre det annet enn med fingrene. Gir mitt hår fantastiske naturlige bølger.

Det enkle er ofte det beste. ;)

HildeM - Lykkelig med liten sa...

For en fantastisk konkurranse!

Jeg elsker Redken Exreme- serien og bruker den hver dag.

Om du har lyst på litt ekstra pleie, så er sjokoladekuren til Tigi bed head en herlig sak som lukter aldeles fantastisk.

Ellers syntes jeg det er mosomt å lage bølger i håret med rettetangen.

Klem fra Hilde

sigrun sa...

mitt beste hårtips utenom hatt,lue og hjelm(i disse sensommerslitthårtider) er å puste mer med magen,stresse mindre,spise fettsyrer og drikke vann. hår,negler,hud og kropp( og sjelen hvis du er riktig så heldig) blir alle mye hyggeliere;-)

nekki sa...

Mitt beste hårtips er å spraye litt hårspray i håret før du føner det! Dette gir et naturlig løft i håret som både ser naturlig ut og gir deg fylde og volum. Avslutt med å sprute litt parfyme på børsten når du grer igjennom for at håret skal dufte hele dagen :)

Marie sa...

Det beste hårtipset jeg har å tilby er å holde det så naturlig som mulig. Bruk en god kur et par ganger i uka, og la det tørke fritt så slipper det mange faktorer som kan skade håret. :)

nadja sa...

Åj, er jeg for sent ute?
Den multistyleren hadde sikkert vært det beste hårtipset, hvis jeg hadde eid en. Derfor vil jeg ha den!
Hårtips: Ikke vaske håret mer enn 3 ganger i uken, ha i hårkur en gang i blant, bruk beskyttelsespray når du føner og glatter. Lag krøller med glattetang for å føle deg ny på en grå dag. Men det aller beste er Klipp deg kortkort kort, som Jean Seaberg. Det gjør "vedlikehold" tusen ganger lettere og med store øredobber til, er det feminint så det holder. Kjør på, med saksa!