03.09.2013

Vinn Sleek Sticks!

Photo: ladybird
Pst! Har du lyst på morsomme negler på et blunk? Nå gir jeg bort tre ark med nailstickers fra Essie, en grå med stener på, en hvit med tekst og en metallisk gylden variant. Legg igjen en beskjed i kommentarfeltet eller send meg en mail på ladybirdsnest(a)hotmail.com der du forteller meg hvorfor du bør få disse tre!
Ha en fin tirsdag!

8 kommentarer :

Tuva sa...

Jeg bør få disse tre, rett og slett fordi jeg prøver å ha en lite pause fra neglelakk, for å skåne neglene. Og det er jo så kjedelig uten!

Anonym sa...

Kjempe stilige! Har aldri prøvd slike, men det er jo veldig flott og ikke minst enkelt.
Og jeg burde få de av den enkle grunn at jeg har bursdag på lørdag :D
Ønsker deg en flott dag!
-Helene-
riola@live.no

Kagina sa...

Det er ikke så lett å argumentere for at jeg fortjener de mer enn noen andre.. Men har aldri fått prøvd sånne stickers og hadde vært veldig gøy å få prøvd :)

Anonym sa...

Her i huset har det til nå bare gått i vanlig neglelakk, så disse hadde vært veldig gøy å prøve - )). Takk ellers for en kjempefin blogg skjønne lady - ).

Stor klem fra mammen og pynteprinsessen på 6 år (som stikker av med neglelakken ja...).
elisabethfauske@hotmail.com

Luisa Fernanda del Mar sa...

Jeg bør få disse tre fordi jeg ikke har hatt tid til å stelle neglene mine siden midten av august! Neglelakkene mine ligger en plass i flyttelasset og pga en dum vannlekkasje så har vi ikke fått flyttet inn i det nye huset vårt enda. Så disse hadde jeg blitt veldig glad for :)

Anonym sa...

Jeg er IKKE flink til å stelle neglene mine i det hele tatt!! Men disse ser morsomme ut,og kanskje det hadde gitt meg et lite "puff" for å bli bli flinkere :) Hadde vært gøy å prøve :) Klem fra meg:)
Linda Salvesen
salvesen.linda@hotmail.com

Anonym sa...

Prøver lykken! Småbarns mamma som ikke bruker like mye tid på egenpleie som før. Disse ser super smart ut for rask stell av neglene! Cecilie@gmail.com

Elisabeth sa...

Det er så mye gøy man kan gjøre med neglene! Jeg er typen som liker raske løsninger, så slike stickers hadde vært midt i blinken :)