29.06.2015

Jess på gata i New York


Jeg elsker et ordentlig fregnefjes - det er så fint! Og jeg elsker stilen til jenta med disse fregnene, bildene ser nesten ut som det kunne vært tatt på syttitallet en gang. Love it!

6 kommentarer :

GlamGirl sa...

Nydelig jente, så friskt og naturlig!

Maia sa...

Hei! Et spørsmål som ikke er relatert til denne posten, men har du noen tips om Hvar? Så at du var der i fjor og så ut som du koste deg! Har du noen tips til bosted, hvor på øya man bør bo osv? Fløy dere til Split og fiksa hotellopphold selv både i Split og på Hvar? Ville du anbefalt at man kombinerer ferie på Hvar med noen dager i Split eller? Oooops, ble visst mange spm, men kjenner ingen som har vært på Hvar og trenger alle tips jeg kan få! Det frister å dra dit ut fra dine bilder fra i fjor:)

Ladybird sa...

GlamGirl: Så nydelig ja, elsker fregnene! Helt enig med deg, det gir en veldig frisk og naturlig look - nydelig!

Ladybird sa...

Hei Maia! Vi storkoste oss på Hvar. Mannen og jeg snakker faktisk om det rett som det er, at det var en så genial plass. Hvor dere bør bo avhenger litt av hva dere ønsker og hvem som reiser. Hvis man reser med venninner, kjæreste eller lignende så ville jeg nok bodd i tilknytning til Hvar by - her er man tett på deilige klipper å bade fra, masse gode restauranter, uteliv og herlige steder å besøke. Merk deg at Kroatia, sånn genrellt, ikke har så veldig utbygget hotellkultur enda, så det er ikke så lett å finne overnatting som man kanskje er vant til. Vi bodde privat på Hvar, leide gjennom airbnb. Og det var helt genialt det! Vi var i Split etter Hvar, hadde vel cirka fem dager på Radisson Blu rett utenfor byen. Hvis vi skulle gjort noe annerledes så hadde det vært å resit til Split først, deretter Hvar - av den enkle grunn at Hvar er så ekstremt fint, at Split nesten uansett blir en nedtur i etterkant av Hvar, selv om det er utrolig koselig i Split også - det kan bare ikke sammenlignes. men det er veldig fint å kombinere de to, for da får man med seg Split som er litt større, i tilfelel man ønsker litt mer liv og litt mer shoppingmuligheter :-)

Maia sa...

Tusen takk for langt og informativt svar!Gode tips å ta med seg! Tror det blir først og fremst Hvar vi drar til og kanskje en natt i Split før vi skal hjem fordi det kan være greit før man skal fly hjem.

Husker du hva det het der dere leide gjennom airbnb på Hvar?

Ladybird sa...

Maia: Jeg husker dessverre ikke hva utleieren heter. men Hvar by er veldig liten, så du bor sentralt nesten uansett - med mindre du velger noe langt utenfor. Vi bodde i åsen rett ovenfor beachbaren Hula Hula :-)