Sider

25.07.2009

Minkoff mademoiselle









Photos: Rebecca Minkoff homepage
Jeg er tydeligvis ikke den eneste som liker Rebecca Minkoff sine vesker. Her er et knippe sneller med sine Minkoff vesker.
-----------------------------------------------------
Looks like the stars also likes Rebecca Minkoffs bags.

10 kommentarer :

Anonym sa...

Jeg VIL HA Hayden P sin grå veske. Forelska meg øyeblikkelig i den. ;)

Ladybird sa...

Thunderbat: jeg hadde ikke sagt nei til den ;)

Marte sa...

Lurer jammen meg på om dette blir neste veskeinvestering.. Helt forelsket i "Stud devote", den er rå.. Er det beste stedet å bestille denne vesken på hjemmesiden til merket eller? :)

Ladybird sa...

Den er fantastisk. La du merke til at Whitnet Port har den på armen på bildene over, fra 2.sesong med The City?! Jeg har ikke kjøpt noe derfra, så jeg vet ikke helt. Det ligger ikke så mye på Ebay ihvertfall. Men når di googler Minkoff så får man opp en del nettshopper :)

Marte sa...

ja, jeg la merke til det;) ja, jeg har sittet og kikket litt nå ..på både emoda.com og shopbop.com. Så at den fantest uten studs også, rålekker.. litt mer safe og klassisk kanskje.. men så er den jo så rå med studs! Blir kanskje litt fortere lei av den da. Tenker og vurderer fælt her nå ;)

Ladybird sa...

Den er utrolig lekker med studs! Hvis jeg skulle valgt en uten studs så ville jeg nok valgt en av de andre modellene. jeg har falt pladask for en clutc fra en eldre kolleksjon, den har den mest fantastiske gulfargen.... ;) Har du fått sovet på det og kommet frem til noe lurt eller? :)

Marte sa...

Veldig usikker ennå, må uansett vente til lønning.. så har god tid å tenke på :) jeg falt jo veldig for den med studs da.. :)

Ladybird sa...

da har du litt tid å tenke på ;) det er mange mange fine å velge mellom ;)

Marte sa...

ja, aalt for mange;) hi hi.. heller mer og mer mot den med studs ;)

Ladybird sa...

he he he...klarer du å velge farge da? :)