Sider

27.07.2009

Quote


Feel like a woman, wear a dress! -Diane Von Furstenberg

4 kommentarer :

Janne sa...

Hei.

Følger med bloggen din nesten hver dag, og blir veldig inspirert av deg og stilen din :)

Også lurer jeg på om det er mulig å få tak i de herre jeansne du går med fra Pull&Bear her i Norge?? Og hvis ikke, hvor er det jeg får tak i de, og hva heter modellen. Syntes de er SÅ fine!!!

Takk for utrolig kul blogg med så mange fine bilder!

Hilsen fra Janne :o)

Ladybird sa...

Hei Janne!
Så utrolig hyggelig å høre, det var snilt av deg å ta deg tid til å komme med en slik tilbakemelding. Det setter jeg stor pris på :)

Mine baggy jeans ja, de er jeg blirr veldig veldig glad i. jeg har nemlig en kropp det nesten er umulig å finne baggy jeans til og samtidig se litt feminin ut. Så jeg ble veldig veldig glad da disse funka :) De har jeg kjøpr i Riga, du har sikkert fått med deg at jeg er der en del ;) Jeg vet ikke om noen andre destinasjoner nærmere Norge der de har Pull&bear (Pull&Bear er en del av inditex konsernet, de samme som driver Zara) Ellers så har du jo Spania ja, som er proppet med Pull&Bear butikker. men blir litt langt å reise for noen jeans ;)

Uansett, kan jo hende du kan finne de på Ebay eller noe. modellen heter noe så sjarmerende som Sicko19... Den er rimelig snål i størrelsen. jeg er vanlig vis en 27/28 i vidde på jeans og 34 i lengde, men i denne har jeg 42 i vidde og 32 i lengde! Kanskje herrejeans er annerledes i størrelsen...hva vet jeg ;) Lykke ti, håper du finner en du blir like fornøyd med!

Nok en gang, tusen tusen takk for tilbakemelding!

Lillian sa...

AMEN :)

Ladybird sa...

Lillian: Halleluja ;)