Sider

21.12.2012

Lakris- og sjokoladedrøm

Photos: ladybird
De siste ukene har jeg hatt dilla på disse sjokoladedekte lakrisene fra Johan Bulow. De er så latterlig gode at det er vanskelig å la være å spise opp hele boksen i løpet av en kveld. Et absolutt must å teste ut for alle laktiselskere!

Johan Bulowlakris kan man kjøpe i en rekke interiør- gavebutikker, i delikatesseutikker eller i noen helsekostforretninger. Men jeg advarer deg, det er lett å bli hekta!

Seriously, this chocolate coated liqourice are so good that I don't know how to stop eating them. Thanks Johan Burlow, for this little piece of heaven!

5 kommentarer :

MaritBE sa...

Det er den beste lakrisen som finnes!! Var så innmari glad når de begynte å lage lakris. ENDELIG en lakris jeg tålte!! LYKKE i en boks<3 Får alltid lyst på det etter at du snakker om de, hehe. Kanskje jeg må "skeie ut" litt i jula likevel :p

Ladybird sa...

MaritBe: å kjære vene, hvis jeg hadde begynt å ikke tåle lakris så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort! jammen godt du tåler denne, den er jo en av de aller beste!! Litt uskeielser er lov i jula, alt med måte! ;)

Luisa sa...

De er utrolig gode!

Herberryness sa...

Ååååå fikk slike av lillebror i julegave ifjor! Farlig gode!

Ladybird sa...

Luisa og herberryness: rett og slett latterlig gode!