Sider

13.02.2007

Dagens antrekk- nå skal det jobbes




Jeg ble nok inspirert av forrige post. Og dette er heavy for min del altså, jeg feiger ut når det kommer til strømper. Men helsort ellers toner det ned. Jeg har en enkel sort bomullsgenser fra Zara, pencilskirt fra Bik Bok (med lommer, det digger jeg), røde mønstrete strømper fra H&M over et par enkle sorte strømper. Bruker nesten alltid sorte strømper under mønstrede strømper, da dette roer ned mønsteret litt. Merkelig nok føles det ikke så skummelt med røde strømper allikevel, jeg er rent imponert over meg selv.

10 kommentarer :

Anonym sa...

Ingenting å skamme seg over!Det var jo veldig fint.

Snart tretti sa...

Åh, du var kjempefin! Inspirerende nok en gang:)

Anonym sa...

love the skirt and the tights!

B sa...

Oi, det var utrolig fint. Så noe liggnende på the sartorialist eller var det facehunter. Røde strømper eller tights er jeg for til gangs.

Anonym sa...

Kjempefint med de røde strømpene! Jeg har et ubrukt par uten mønster liggende, kanskje dags for å manne seg opp til å gå med dem...

Zava sa...

Tøft! Kunne gjerne ha tenkt meg å teste fargerike strumpisar, men så er det 10 minus her i Trondheimen nå... Må vente på litt mildere temperatur.

Ladybird sa...

Takk alle sammen, blir nesten litt blyg her jeg sitter! Men det fungerte veldig godt, jeg stprtrivdes i det. Røde strømper er ikke så farlig som jeg trodde. Forøvrig er dette med sorte strømper under undervurdert. Jeg må teste sorte mønstrete også, med tynne sorte under, ellers synes jeg de kan være litt tacky. Godt at dere likte det også! :o) Utrolig hyggelig å komme hjem til så mange gromme kommentarer!

Anonym sa...

virkelig fint du!greit at jeg hermer?

Ladybird sa...

Herm ivei Ingvild snuppa! Sies det ikke noe slikt som; "...imitation is the most sincere form of flatter..." Kan ikke annet enn å sette pris på litt herming! :o)

Anonym sa...

Det var stilig. Aldi tenkt på å prøve. Si meg, bruker du noen gang stay-up strømper til?