10.02.2007

Nye produkter
Da jeg var i Danmark kjøpte jeg med meg et av Ole Henriksens produkter. For de som ikke vet hvem Ole henriksen er, så er han dansken som har sjarmert Hllywood med sine naturlige hudpleieprodukter. Har lenge hatt lyst til å prøve disse omtalte produktene, men de er ikke de enkleste å få tak i. Jeg trengte et serum så jeg valgte et som hadde det fengende navnet "Truth serum collagen booster". Det lukter veldig sitrusfrukter, trekker veldig fort inn i huden og virker veldig bra så langt. Lukten er veldig frisk, litt sterk, men den forsvinner ganske fort. Huden føles kjempeherlig etter påføring. Jeg gleder meg bare til å prøve flere produkter.


Photos: Olehenriksen.com
Ole Henriksen er jo omtalt i masse blader. Da jeg leste om produktene hans på nett leste jeg at han hadde fått et ultimatum fra en stor avis i USA. De skulle trykke en artikkel om han hvis han kunne hjelpe en jente med store kviseproblemer på en måned. Den oppgaven utførte Ole Henriksen med glans og fikk en svært hederlig omtale. Nå ja, gå inn på siden hans og les artikler om produktene hans og SPAet hans i utallige blader.

6 kommentarer :

Anonym sa...

Får virkelig håpe på at disse vidunder-produktene fungerer.Er alltid skeptisk til dyre produkter som lover gull og grønne skoger.Tar det hele med en klype salt.

Ladybird sa...

Ja det er noe i det. Men jeg må innrømme jeg er mer skeptisk til produkter man kjøper i parfymerier, som er proppet med parfyme og ting som gjør huden fin der og da, men som ikke gjør så mye for huden over tid. Dette serumet kostet riktignok nesten 400,- men jeg synes ikke det er den verste prisen for et serum. Og det jeg har merket med disse rene og biologiske produktene er at du trenger så lite av de, så de er veldig drøye...men det blir spennende å se om jeg merker noe på huden etterhvert!

B sa...

Jeg har virkelig lyst til å prøve en Ole Henriksen ansiktkrem. Virker som gode saker. Leste foresten at man kan få tak i produktene han på Artesia i oslo.

Ladybird sa...

Ja, jeg leste det her jeg og. Det er vel antageligvis det eneste utsalget i Norge da. Jeg har ikke hørt om noen andre ihvertfall. Litt rart det og men...Jeg er veldig fornøyd med serumet hans, det trekker inn på et blunk og huden ser veldig frisk ut bare etter noen dagers bruk. Jeg kommer definitivt til å prøve flere av produktene hans! Dette ga mersmak!

Kristine sa...

Så vidt jeg vet, har Ole Henriksen en agent i Bergen! Husker dessverre ikke navnet i farten...

Ladybird sa...

Ahhh...fantstisk Shoppingsmart, det bør alle Bergensjenter og gutter benyte seg av, jeg er veldig fornøyd med Ole Henriksen!