Sider

01.02.2007

Outfit- skole og middag hos vennine


Jeg har vært så gørr i det siste, det ustabile været har satt sitt preg på klærne. Idag fikk jeg på meg en kjole, den er riktignok svart og ganske ordinær, men kjole er det dog. Utenpå ble det den grå H&M cardiganen og pashminaskjerf i knall korall. Utenpå drar jeg en kakifarget parkas...så bærer det til skolen!

10 kommentarer :

Anonym sa...

Herlig korallfarge!!Utgjør prikken over i-en på antrekket.

Anonym sa...

Riktigt snyggt och klassiskt! Tycker också att det var perfekt med korall som accentfärg. Älskar klänning-kofta-kombinationen (har det jämt:)

Väldigt snygg blogg, btw. Jättefint med modellbilderna längs kanten!

Ladybird sa...

Annema, Annema...ja den fargen har jeg alltid vært veldig glad i. Den korallfargen sammen med grønnfargen jeg blogger om hele tiden blir sommerens farger for meg...

Ladybird sa...

Heisann Maria, du var ny her vel? Takk for det, nå skal jeg sjekke ut bloggen din med det samme. Det er så herlig å bare slenge en stor cardigan utenpå kjoler og lignende, da blir det fort så mye mer versatilt! Korall er en flott farge, har likt korall siden jeg var bitteliten...

Zava sa...

Kjempefin var du! Er også preget av været i klesveien nå. De grønne, florlette gevantene bli liksom litt feil når det snør/regner på tvers. Å piffe opp et nøytralt antrekk med fagerike detaljer har jeg stooor sans for.

Ladybird sa...

Takk for det kjære Zava! Jeg føler meg like grå som været om dagen, så da må det litt farge til. merket det i London, jeg gikk jo berserk med farger...den reneste fargeklatten som kom hjem igjen. Vi får spare våre herlige grønne gevanter og blotte de når sollyset kommer frem igjen...og det skal bli herlig!

Anonym sa...

Ja, jag är ny här. Men jag kommer definitivt tillbaka. Gillade din blogg kjempemye;) !

Ladybird sa...

Må jo bare like Maria ;o)

The Fashion Economist sa...

Så fin du var!
Det er jo nettopp nå i denne fargeløse årstiden man bør sprite opp med "gladfarger":)

Ladybird sa...

Takk favoritt moteøkonomen min! Farger gjør seg det, følte meg litt piggere med en gang!