Sider

16.02.2007

Sennep


Photos: Marc Jacobs, Michael Kors
Sennep er digg. Har en forkjærlighet for grumsete farger, farger som er helt ute på tertiærskalaen eller enda lenger...Heldigvis får jeg se mye av det fremover.

9 kommentarer :

Anonym sa...

Veldig fint!Men utrolig vanskelig å bære når man er blond og lys i huden.

Zava sa...

Ja megafint, men enig med AnneMa - den er tricky. Best på tilbehør i grunnen. Har ei veske som har gått litt i glemmeboka i den fargen. Må børstes støv av.

Ladybird sa...

Ja dere sier noe der. Jeg merker det godt på jobben min, hangen til å like sennepp og slike farger er sterkest hos de som er mørkest i håret. personlig synes jeg at det gjelder å finne den rette nyansen, og en god rouge hjelper også på. Jeg synes disse mer utblandete fargene har mye lenger levetid, og er et mer klassisk valg en mange andre farger.

Ladybird sa...

Her går det unna så det suser, hold ut med mine mange slurvefeil...

B sa...

Jeg er stadig på utkikk etter det perfekte sennepsguleplagget. Syns fargen er ufattelig bra.

Enig med dere andre om at det er en fordel å være litt mørk for å bære fargen.

Ladybird sa...

Be: Den jakten kan sikkert ende i lykke denne sesongen, tror det kommer spesielt mye til høsten igjen. Jeg så også en nydelig Vila-kjole med sennepsfarge i noen felter, den var virkelig fin.

Anonym sa...

Jeg er mørk, men den fargen kan jeg ikke ha opp mot ansiktet. Da ser jeg ikke spesielt frisk ut. Kunne derimot godt ha tenkt meg ei veske i sennepsfarge, det er kult.

Mari sa...

Lillesøster kler sennepsgul (og andre "høstfarger") kjempegodt! Jeg er litt misunnelig... Selv ser jeg bare syk ut, som flere andre har nevnt også. Knallgult og lysegult derimot, det kan jeg lett ha :)

Ladybird sa...

Sennep egner seg jo best på tilbehør synes jeg. Flott på vesker og sko. Det er en nydelig farge, så alle som kler den er veldig heldige. Jeg jobbet sammen med en kollega som har en nydelig røb bob idag, og hun var så fin i sennepsfarget genser!