09.02.2007

Lang dag


Idag tidlig dro jeg til Danmark på jobboppdrag og kom hjem på kveldingen. Derfor skal jeg bare kose meg resten av kvelden, fordøye inntrykkene, og legge meg tidlig.

9 kommentarer :

Kerstin sa...

Jag har också haft en sjukt lång dag....

Snart tretti sa...

Ha en deilig fredagskveld og helg:)

Ladybird sa...

Kos dere masse ikveld og i resten av helgen jenter! :o)

Anonym sa...

Husk!Sov vel,så blir du raskere til i morgen kveld!!

Ladybird sa...

He he he...I'll do, Annema!

mareGa sa...

Hmm... i like that photo.

Ladybird sa...

Thanx Marega, You have alot og great photos yourself.

Anonym sa...

Hva jobber du med?
Har by the way kjøpt meg REN produkter som du tipset meg om. Snakket med en av damene som solgte disse i london, og hun anbefalte sterkt å ikke bruke andre produkter ved siden av REN fordi da vil det ikke gi like god effekt.Dette fordi de IKKE biologiske produktene er med på å tette igjen porene i huden.

Ladybird sa...

Hei A! Ja jeg vet, damene på Visage i Oslo anbefalte meg også å holde meg til Ren. Må innrømme at jeg bruker litt andre produkter i tillegg, blant annet et fantastisk Ole Henriksen serum jeg kjøpte i Danmark. Men jeg vil helst ha så rene, økologiske og biologiske produkter som mulig. Blir moro å høre hvordan det går med deg og REN produktene dine, om du blir like fornøyd. Jeg jobber blant annet i en skobutikk og gjennom den jobben fikk jeg en varerådsjobb. Det vil si at jeg var i danmark igår og representerte Norge i et vareråd med hensyn til sommerens og høstens kolleksjoner. Veldig moro selvfølgelig!