Sider

05.02.2007

Gult er kult

Denne hadde definitivt blitt med hjem i kofferten hvis Topshop hadde hatt den inne forrige uke. Flott gulfarge. Gult er en farge jeg i utgangspunktet ikke bruker så mye av, men denne var flott. Hadde den vært hakket blassere, så hadde den ikke vært noe for meg. Men denne var så perfekt som gul kan bli. Håper å finne noe lignende her i landet, eller i Riga som jeg snart skal besøke.

8 kommentarer :

Anonym sa...

gosj, den var flott!

Ladybird sa...

Ja ikke sant den er fin! Den fine formen på den, skulle likt å prøvd den ja!

The Fashion Economist sa...

Det er en kjole man bare får lyst til å danse i - med en skikkelig rosa paraplydrink i hånda!

Ladybird sa...

Ja ikke sant, jeg får musikk i ørene og lukten av sommer i nesen av den kjolen der...kjenner nesten sola steke på bare skuldre...herlig!

Anonym sa...

Åå, så nydelig:) Det er ikke topshop i Riga?

Ladybird sa...

Anonym: Nydelig ja :) Da må det ha kommet Topshop dit de siste månedene, har ikke vært det før ;)

Mariken sa...

Åja, men da slipper jeg i alle fall å lete etter Topshop:) Har (som du kanskje allerede har skjønt) lest gjennom alt i Riga-arkivet ditt! Skal nemlig til Riga om 2 dager, og fant bloggen din ved et enkelt google-søk. Tusen takk for mange gode tips og idéer! Føler meg nesten litt kjent i Riga allerede, hehe.. Gleder meg til å fylle opp fire dager der nede med butikker, spisesteder og severdigheter jeg har lest om på bloggen din:) Takk igjen, du er en engel!

Ladybird sa...

Mariken: det er en nydelig by det er lett å bli kjent i og lett å kose seg i. Håper du får et flott opphold der. Kos deg masse!